Loading...

Alternatív gyógyászat Budapest 3. kerület, a Feelwell Centrumban.

A Feelwell Centrum – Szépség és egészségházban egy helyen tudsz igénybe venni többféle alternatív gyógyászati, terápiás szolgáltatást, testi fitness és lelki nyugalom eredményt adó szolgáltatásokat. Megtalálható nálunk női fitness, baba-mama torna, páros edzés, svéd masszázs, sport masszázs, hatha jóga, regressziós terápia, hipnoterápia, természetgyógyászat, kineziológia, fitoterápia és még sok más szolgáltatás, ami segít megőrizni és visszaállítani a tested, lelked és szellemed egészségét. Várjuk további szolgáltatóinkat is, akik ezen a szolgáltatás területen tudnak profi színvonalat nyújtani.

Egy eset a sok közül, amiben az elmúlt években tudtunk segíteni

Emese egy síbaleset után többszörösen eltörte térdét és teljesen maga alatt volt, mikor hozzám került. Nagyon félt a műtéttől. Soha nem próbált alternatív gyógyászati módszereket, de most bármire hajlandó volt, hogy a elkerülje a műtétet.

A speciális alternatív gyógyászat, amire szüksége volt az energetikai kezelések és a személyre szabott önismereti gyógymódok, aminek alapja röviden az, hogy minden betegségnek, sérülésnek megvan a tudatalatti oka és ha azt oldjuk, gyorsabban és könnyebben gyógyulunk. Bár nagyon szkeptikus volt Emese, de beleegyezett a kezelésekbe.

Másfél hónapunk volt a műtétet megelőző következő orvosi időpontig. Emese egyre többet tanult meg önmagáról, a lábán levő sín egyre több időre került le napközben. Bár még nem mert hinni a megérzésének, hogy valami változik fizikailag is, az egyértelmű volt számára, hogy sokkal nyugodtabb, jobb kedvű és kiegyensúlyozottabb.

Eljött az orvosi időpont. Ekkorra már Emese legjobb barátnője, aki szintén szkeptikus volt a módszerben is tűkön ülve várta a végkimenetelt, és ott akart lenni, hogy saját maga tapasztalja meg, így elkísérte Emesét az orvoshoz. Miután ránézett a röntgen felvételre az orvos, meglepetten közölte, hogy itt nincs mit műteni. Nincs törés, a csont beforrt és a letört rész eltűnt. Azóta Emese is ezt a módszert tanulja, és barátnője is páciens lett. Az eset megváltoztatta mindkettejük szemléletét és életük több területére is pozitív hatást fejtett ki.

Vissza a főoldalra az Alternatív gyógyászat oldalról.