Talentumok családállítás 3. kerület

Váradi Andrea

Családállítás Budapest 3. kerület

Bejelentkezés:   +36 30 688 0566

Váradi Andrea vagyok, Dömötör Aletta munkatársammal együtt szeretettel várunk családállítás és személyes élet-tér-rendezés konzultációra, Budapest 3. kerület, Feelwell Centrumban. Jelentkezz be hozzánk, amennyiben olyan, akár hétköznapi problémáid vannak, amiket nem tudtál megoldani egyedül vagy más segítséggel.

Családállítás Budapest 3. kerület

Családállítás és Személyes Élet-Tér-Rendezés, Feelwell Centrum

Családállítás Budapest 3. kerület a Feelwell Centrumban a fő profilunk, otthonos környezetben profi szakemberek segítségével. A Talentumok, mint fogalom életre keltője mi vagyunk: Váradi Andrea és Dömötör Aletta. Szeretettel várjuk azokat, akik egyet értenek velünk abban, hogy az életünkért, mi magunk vagyunk felelősek, mi tudjuk megváltoztatni, meggyógyítani hibás működésünket, beidegződéseinket.

Családállítás Budapest 3. kerület Feelwell Centrum
Dömötör Aletta

6 éve dolgozunk együtt, ami alapvetően összeköt minket az a TÉRben végzet munka, ennek szeretete, a Családállításnak köszönhetően. Mindketten elsősorban Családállítók vagyunk, és ezek után vagyunk konzulensek, tanítók, csoportvezetők. Közös tevékenységünk gyümölcsei Mentor és Konzulens képzéseink, elsősorban az Életgyógyász-Életküldetési konzulens képzés, és a Családállító-Személyes Élet-Tér-Rendezés képzés.

Csoportos tevékenységeink közül még a Személyes Élet-Tér-Rendezés alkalmainkat emelném ki, illetve 5 napos Önismereti táborainkat, melyek évente 5-6 alkalommal kerülnek megszervezésre, különböző témakörökben, az alapszemlélet mindig az önismereti munka, a Lélek hazahívása az életünkbe.

Személyes-Élet-Tér

Személyes élet tér: Az az élet, amit most élhetünk, életek szövedéke, és így nem minden választ találhatunk meg a jelenben, vagy érzéseinkben, elménkben. Sok-sok kérdésre csak az adott pillanatból kilépve, mégis a tiszta tudat állapotot megőrizve, a Térben találhatunk feleletet. A múltban, az elmúlt generációkban, akár elmúlt életekben. Mi abban hiszünk, hogy nem véletlenül vagyunk itt, ebben a létidőben, ebben a családban, mikró környezetben. Ellenállásunk, és egyet nem értésünk, együtt nem működésünk Sorsunkkal, saját utunkkal, nem vezet máshova, mint egyensúlytalanságokhoz, majd betegségekhez. Tevékenységünk lényege, hogy megmutassuk azt a Teret, ahol gyógyulni lehet, közösen feltett kérdéseinkkel, egymásnak adott meglátásainkkal megtalálva a válaszokat, ennek köszönhetően megnyugvást, békét találva együtt működhessünk az Isteni tervvel, a Lélekkel.

Hiszünk benne, hogy Sorsunkat megértéssel, elfogadással, szeretettel új irányba mozdíthatjuk el, olyan irányba, ahol saját életutunkat megtalálva, és azon haladva megélhető mindennapi szinten a megnyugvás, megérkezettség, a van értelme érzése.

Amikor úgy érzed, gondolod, hogy te magad megrekedtél, nem találod a válaszokat a kérdéseidre, nem találod, hogy ki is vagy te, mi a te igazi feladatod az életben, vagy ha úgy érzed, hogy eleged van mindenből, nincs értelme, akkor térj be hozzánk, és egyszerűen csak lépj be a Térbe. Pihenj meg, engedd el magad, engedd meg a Lelkednek, hogy közelebb lépjen. S ha ez megtörténik, megváltozik minden! Családállítás Budapest több helyszínén is igénybe vehető, de a Feelwell Centrum Óbudán egy kifejezetten otthonos környezetben fogadja vendégeit.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél találkozni velünk, szeretettel várunk programjainkon, képzéseinken. Ha szeretnél bővebben olvasni a témáról, akkor nézd meg a wiki-n.

Bejelentkezés: 06 30 688 0566 

Vissza a főoldalra az Családállítás Budapest oldalról >>>.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére