Életvezetési tanácsadás Budapest, 3. kerület

Életvezetési tanácsadás - Pere Andrea

Életvezetési tanácsadás Budapest 3. kerület, a Feelwell Centrumban. Pere Andrea vagyok, életvezetési tanácsadó. Üdvözöllek az oldalamon és bátorítalak, hogy jelentkezz be egy konzultációra, mert egészen máshogy fogod látni a lehetőségeidet az alkalom után. Konzultációt hétfőtől – péntekig tartok, telefonon egyeztetett időpontban.

Bejelentkezés:   06 30 688 0566 

Életvezetési tanácsadás Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Pere Andrea vagyok, életvezetési tanácsadó, motivációs tréner és előadó.

Mikor tudok neked segíteni?

Életvezetési tanácsadás Budapest sok helyén igénybe vehető,  de nálunk otthonos légkörben jól fogod érezni magad. A konzultáció keretében bármikor tudok Neked segíteni, ha az életedben olyan változás következik be, hogy mozdulatlanul nézel magad elé és csak egy mondat jár a fejedben:

Velem ez nem történhet meg, biztos csak álmodom!

Ha ilyen történik Veled akkor keress bátran!

Ezt a konzultációs szolgáltatást 2010-ben kezdtem, először egyéni, majd csoportos foglalkozásokkal. Egy hosszú, több éves változás következménye, hogy erre az útra léptem és úgy döntöttem szeretnék segíteni az embereknek nehéz és kilátástalannak tűnő élethelyzeteik megoldásában.

Személyes tapasztalom által megéltem, amikor szinte egyik pillanatról a másikra romokba dőlt az addig tökéletesnek hitt házasságom. Komoly egészségügyi problémával küzdöttem, amikor az orvosok már nem sok reményt fűztek a gyógyulásomhoz, majd a válással elvesztettem a munkámat, az anyagi biztonságomat.

Feelwell Centrum Budapest 3. kerület
Feelwell Centrum

Életvezetési tanácsadás módszer

Ezzel az életvezetési tanácsadás módszerrel több, mint 1000 embernek segítettem, akik folyamatosan számoltak be az életükben bekövetkezett pozitív változásokról, egyre boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lettek. A saját életem is gyökeresen megváltozott, egy új szinten, egy új minőségben kezdtem élni. Ez az út, ez az irány lett életem meghatározója.

Keresni, kutatni kezdtem a dolgok értelmét és az első, amire rátaláltam, hogy mindennek oka van. Bár elfogadni még nem tudtam, de elindultam ezen az úton. Egyre többet tanultam, egyre több tapasztalatot gyűjtöttem. Elkezdtem felismerni, hogy a problémákat ugyanazon a szinten nem lehet megoldani, mint amelyiken létrehoztuk. Egy megváltozott energiaszint emelkedés és pozitív intenzív érzés szükséges, hogy létrehozzunk egy új motivációt, amivel egy új szinten tudunk továbblépni és ezen a szinten maga a probléma már nem tud jelen lenni.

A sikeres eredmények alapján ma biztosan tudom, hogy nincs lehetetlen és minden megváltoztatható.

A módszer, amivel dolgozom Téged is elvezet ehhez a felismeréshez. Mindegy mennyire kicsi, vagy nagy a problémád, vagy csak fogyni szeretnél, vagy párkapcsolatra vágysz, vagy komoly testi betegséggel küzdesz, akkor, abban a pillanatban neked ez a legfontosabb és akkor szükséged van egy segítő kézre.

Fogadd el az általam nyújtott segítő kezet és éld át Te is a változást, merj egy boldogabb életet álmodni magadnak és azt merd megélni. Hiszen a boldogság egy választott érzés, a döntés pedig a tiéd. Minden út járható és minden út visz valamerre, de nem mindegy melyiken indulsz el. Minden lépésed és pillanatod lehet könnyű és örömteli. Én most erre tartok. Tarts Te is velem!

A változás itt kezdődik, hogy az oldalamat olvasod, nincs véletlen, adj esélyt magadnak!

Hívj, vagy írj bátran.

Hölgyeknek javasoljuk, hogy párhuzamosan jelentkezzenek be női fitness edzésre a SHE Fitness terembe szintén a Feelwell Centrumban. A test edzése segít a lélek meggyógyításában is.

Vissza a főoldalra az Életvezetési tanácsadás oldalról >>>

Feelwell Centrum terembérlés tetejére