Illés Kata Germán Gyógytudomány

Illés Kata

Germán Gyógytudomány Budapest 3. kerület Feelwell Centrum

Bejelentkezés 06 70 420 9493

Tanfolyamok és előadások, az egészséges és boldog családokért.

Illés Kata vagyok és várlak szeretettel a Germán Gyógytudomány tanfolyamokon, és a különböző témák szerinti egynapos előadásaim egyikén, ha nyitott szívű érdeklődőként szeretnéd megismerni a megbetegedések lelki okait egy hajszálpontos tudományos rendszer alapján.

Germán Gyógytudomány Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Kiknek javasoltak ezek az előadások

Az interaktív előadáson és a tanfolyamokon résztvevőkkel a programokon kívül is nagy hangsúlyt fektetek a közvetlen kapcsolattartásra, hiszen egy-egy előadás vagy az alaptanfolyam a tanulás első lépcsője csupán. Szeretnék segíteni neked a fenti gyógytudomány ismereteinek elsajátításában, egy gyakorlatban is alkalmazható oki terápia bemutatásával, hogy megértsd a lélek és a test öngyógyító folyamatainak működését.

Mit hallhatsz az előadásokon?

Az egészség kulcsát ismerheted meg az előadásokon, melyet később megtapasztalhatsz saját magadon. Nem kell hinni benne, csak élni kell és megtapasztalni. A tapasztalat által a megértés erősödik és a tudás által egészséget kapsz ajándékba.

A Germán Gyógytudományt nem véletlenül nevezte Dr. Hamer a felfedező orvos a szabadság tudományának! Ha megismered a tested-lelked biológiai működését, jelzéseit, a tünetek által a lelki kiváltó okokat, nem kell többé félned a betegségektől. Hiszen minden, ami a szervezetedben történik biológiai értelemmel bír! A betegségek ősi biológiai kódok alapján kialakuló válaszreakciók, egy-egy hirtelen, téged érintő lelki sokk után, amire akkoriban nem találtad a megoldást.

Nincs gyógyíthatatlan betegség vagy félelmetes fertőzés!  A természettörvények megismerése által erre tudományos magyarázatot kapunk. És ez még nem minden! Felélesztve a természettel való ősi kapcsolatunkat, egy teljesen új életminőség lesz az ajándék.

Egy kedves ismerősöm úgy fogalmazott, hogy a Germán Gyógytudomány maga az élet! Megismerheted a megbetegedések valódi kiváltó okát, és ezen tudás birtokában egy egészségesebb, boldogabb életet élhetsz! Ezt a tudás soha senki nem veheti el tőled, mert a tudás bizony hatalom. Az ismereteid átadhatod gyermekeidnek és ők már ezzel a tudással felvértezve óriási előnnyel kezdhetik életüket.

Ha minél többen megismerjük a gyógyulás ezen lehetőségét, és az oki terápiát elindulhat egy paradigmaváltás. A változtatás lehetősége benned van!

A tanulási ív

Nem ígérem, hogy ha megtanulod, ezt a számodra új Gyógytudományt, soha nem leszel már beteg, mert sajnos ezt nem tudjuk elkerülni. Azt azonban megígérhetem, hogy a betegség okának felismerésével a tüneteid elviselhetőbbé válnak. A megértés által elmúlik a félelmed és pontosan kiszámíthatóvá válik majd, hogy hogyan válhatsz újra egészségessé.

Kapsz egy ismeretanyagot arra vonatkozóan, hogy hogyan kell felfedni a lelki biológiai konfliktusod, mely a megbetegedés kiváltó oka. Hogyan tudod alkalmazni az elméletet a gyakorlatban és beindítani az öngyógyító folyamatokat, és a biológiáddal egyirányban segíteni a gyógyulás folyamatát, ha éppen erre van szükség.

Megtanulhatod, hogy saját magad képes vagy a gyógyulásra, mert a spontán gyógyulás kulcsa, amit eddig csodának véltünk, benned él és megtanulható. Mindenki képes feléleszteni ezt az ősi tudást, mert ez a biológiánknak köszönhetően ősidők óta belénk van kódolva. A felelősséget neked kell vállalni magadért és a gyógyulásodért, mert senki nem volt ott amikor téged egy váratlan, drámai, magányosan átélt konfliktus-sokk ért, ezért senki más nem képes meggyógyítani téged, csakis te saját magadat! Ez a Gyógytudomány egy önismereti utazás is egyben. Indulj el te is ezen az izgalmas úton!

Ügyfél vélemények

Kedves Kata! Hálát adok a sorsnak, hogy megismerhettem az előadásaidon ezt a csodálatos tudományt! Köszönöm! K. Évi

Olyan volt a tanfolyam, mint egy felismerésekben izgalmas utazás. Mindenkinek szeretettel ajánlom Kata előadásait. A. Erzsébet

Nézzétek meg Instagram oldalamat is, sok érdekes témáról szoktam posztolni.

Vissza a főoldalra a Germán Gyógytudomány Budapest 3. kerület oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére