Női fitness terem és személyi edző 3. kerület

Női fitness terem - Szakál Kata - SHE Fitness

Női fitness terem egyéni vagy páros bejelentkezés:  06 30 686 0077

Budapest, 3. kerületi női fitness terem falai között 2018-ban kezdtük el a SHE Fitness edzéseket a pesti stúdiónk sikereire alapozva. Várunk benneteket, hogy formába hozzunk és megszerettessük veletek a rendszeres testmozgást a mindennapokban. Az első találkozón felmérjük állapotodat és a céljaidat és kidolgozzuk számodra a leghatékonyabb programot. 15 fitness programunk közül választhattok, amiket megismerhettek a lenti részletesebb bemutatkozóban.

Női fitness terem és személyi edző

SHE Fitness bemutatkozás

A SHE Fitness stúdiójában a Feelwell Centrumban 4 privát fitness terem van, Budapest 3. kerület Fő tér mellett, ahol az edzések alatt csak Te és a személyi edződ tartózkodtok. Bejelentkezni a megadott mobil telefonszámon, e-mail címen vagy a SHE Fitness weboldalán lehet.

Általában heti kétszer, háromszor egy órában járnak az ügyfeleink a női fitness edzésekre, a professzionális és lelkes személyi edzői csapatunkhoz.

A jó közérzet elmaradhatatlan hozzávalója a többek között mozgás. Ez azonban messze sem mindegy, hogy milyen szakemberek és felszerelés segítségével van végezve. A lehetőségek tárházában könnyű elveszni és sokszor demotiváltsághoz, eredménytelenséghez, de akár rosszabb esetben fizikai sérüléshez is vezethet a helytelen mozgás és a nem megfelelő szakember segítsége. De akkor hol kezdjük (vagy épp folytassuk), mire érdemes figyelnünk edzésnél, mit kerüljünk vagy mit együnk közben? Igen, aki már beleásta magát a hatékony sportolás rejtelmeibe, az már tudja, hogy szélesebb körű tudást igényel ez a téma, mint azt gondolnánk. Sokkal többrétűbb annál, mint ahogy sokszor használjuk. Felkapjuk a futócipőnket gondolva, hogy mától egészségesen élünk. Ez fél siker. Ám kevesen gondolnák, hogy a rendszeres futás nem megfelelő talajon, helytelen testtartással vagy arra nem megfelelő cipővel hosszútávon az egészségünkbe kerülhet.

Hogyan kezdjek neki a női fitness edzésnek?

A SHE Fitness-ben az edzések 100%-ban személyre szabottak és 1/1 rendszerben zajlanak- tehát a szobákban egyszerre csak Te és a választott személyi edző van jelen. Nincsenek zavaró tekintetek, és sorban állás a gépek előtt.

Fogyni szeretnél vagy hízni, sérülésből épülsz fel vagy épp az állóképességedet szeretnéd fejleszteni: minden cél megvalósítására vagy panasz megoldására készítünk edzéstervet.

Női fitness terem 11. 13. és 3. kerület
Női fitness terem

A legjobb hatás elérése érdekében egyéni foglalkozásokat nyújt központunk, ahol szakképzett edzőkkel készíthettek személyre szabott fejlődési tervet, amiket hasznosíthattok a mindennapokban. A stúdióban nincsenek gépek, csak saját testsúlyos és funkcionális eszközökkel történik az edzés. Ez nem csak abban segít, hogy gyors és hatékony legyen az eredmény, de hogy központunkhoz híven jól is érezd magad!

Ez az igazi Feelwell életérzés, elmaradhatatlan szükséglete a központunk által támogatott életmódnak!  A SHE Fitness női személyi edző stúdióba 12 éves kortól várják a változni vágyó lányokat, nőket, hölgyeket. Valamint fontos tudni, hogy a szobák gyermekbarát módon vannak berendezve, tehát itt lehetőség van arra hogy anya és gyermeke ‘együtt’ vegyen részt az edzéseken. Az edzők bevonják a kicsiket a gyakorlatokba, a nagyobbakat pedig játékok és színező/foglalkoztató könyvek várják. Kismama edzések mellett senior torna is van.

Lendülj formában velünk!

Az edzések privát környezetben történnek. Nem csak személyedzőt biztosít vendégei számára a She Fitness, de magánóráidra az egész terem a Tied! Ez kényelmedet is szolgálja és egyaránt nagyban segíti a koncentrációt a feladatok végzésekor. Edz zavartalanul, magadra figyelve a jobb eredményért!

Nem kell azonban mindig egyedül edzeni. A szocializálódni vágyók is megtalálják amit keresnek, hiszen a She fitness a magán órákon kívül csoportos programokat is szervez. Ez tökéletes lehetőség azok számára, akik az edzéseken kívül is szeretnének csapatban tanulni és motiválódni. Ilyen programjuk például a LoveYourBelly szülés utáni hasfal-regeneráló (kis)csoportos tréning vagy a többi szakembereinkkel együttműködésben szervezett időszakos kirándulások is.

Hívj minket vagy Szakál Kata vezető személyi edzőt a SHE Fitness női fitness teremben

 • időpontfoglalásért
 • ingyenes, próbaedzéssel összekötött konzultáció miatt
 • programokkal kapcsolatos kérdéssel egyaránt.

SHE Fitness – egyéni női fitness terem és edzésprogram

Számos oka van annak, hogy a SHE Fitness, szemben a többi edzőteremmel egyedi és utánozhatatlan.

A privát edzőterem előnye, hogy a vendégeknek nem kell a környezetükhöz kellemetlen módon alkalmazkodni vagy kényelmetlenül érezniük magukat a zsúfolt közegben, ahogy az például történik a nagy konditermekben. A vendégeknek 100%-ban csak önmagukra kell koncentrálniuk. Így sokkal könnyebb ráhangolódni saját edzésünkre. Több vendégem is beszámolt arról, hogy amikor korábban konditermekben vette igénybe a személyi edzést, mint szolgáltatást, akkor tulajdonképpen 3-4 másik vendéggel kellett együtt edzenie, így az óra privát jellegét teljesen elvesztette, valamint az edző figyelme sokszorosan megoszlott. Sérülés is előfordult ezeken az alkalmakon. Az edző figyelmét nálunk semmi sem vonhatja el, hiszen az edzések alatt csak az edző és a vendég van jelen.

Az egyéni edzőterem nagyon megnyugtató

Senkinek nem kell magát kellemetlenül éreznie, azért mert nem a legtrendibb edzőruhákban és a legjobb formájában érkezik az edzésekre. Mindenkinek lehet rossz napja, de nálunk az edzés tényleg az edzésről, a vendég fejlődéséről szól és nem pedig a külsőségekről. A cél pedig az, hogy az adott napból a lehető legtöbbet tudjuk kihozni, ehhez viszont szükség van arra, hogy teljes mértékben a vendégekre tudjunk  fókuszálni. A vendégeket a nyugodt edzés körülmények miatt, sokkal jobban megismerhetjük. Tudjuk, hogy ki milyen zenét szeret, és azt is, ha valaki nem igényli a hangos zenét edzése alatt. A terem hőmérséklettől kezdve a legapróbb részletig a vendég kényelmet tudjuk szolgálni, így az edzés alatt 100%-ig a feladatra tudunk koncentrálni. Nincs semmilyen zavaró tényező.

A SHE Fitness terem stúdiókban a fitness ipar piacán fellelhető eszközök nagy része megtalálható. Így a vendégek rengeteg új eszközt tanulhatnak meg használni, ezzel az edzések sosem unalmasak. Valamint szemben egy bizonyos mozgásformával (aerobik, crossfit, hotiron stb. ) sokkal hatékonyabbak, hiszen a szervezet nem tud hozzáadaptálódni egy speciális mozgásanyaghoz sem, mivel folyton új és új ingereket kell a testnek feldolgozni. Egyszerűen fogalmazva, sokkal hatékonyabb a sokszínűsége miatt. A terem kialakítása is alkalmas arra, hogy befogadja a folyton megújuló eszközkínálatot. A legtöbb edzőterem ezzel szemben ugyan azokkal az eszközökkel dolgozik, akár hosszú éveken át. A higiéniai szempontok is kiemelkedőek privát női  fitness termeinkben. Mi nők vélhetően kevésbé kedveljük azokat a helyeket, ahol egy óra alatt több tucat ember fordul meg egyszerre, így természetesen sokkal nehezebb megteremteni a higiénikus edzéskörülményeket, mint nálunk, ahol termeinket egy órában egyszerre maximum 2-3 veszi igénybe. Stúdióink tehát nagyon igényesek, mindemellett a környezetünkre is figyelünk.

Női fitness edzés programok

15 női fitness program közül választhattok, amiknek tartalmáról a SHE Fitness weboldalán részletesebben olvashattok. A 15 fitness program a következő:

 1. Általános női fitness edzés
 2. Alakformáló edzés
 3. Páros edzés
 4. Fogyás, étrend konzultáció
 5. Kardio edzés
 6. Kismama torna
 7. Szülés utáni hasfal-regeneráló torna / LoveYourBelly
 8. Edzés kisgyerekkel
 9. Baba-mama torna
 10. Szenior edzés
 11. Funkcionális női jóga
 12. Gerinctorna
 13. Edzés műtét után
 14. Rúdsport edzés
 15. Kineziológiai tapasz felrakás

Várunk szeretettel a SHE Fitness stúdióban a Feelwell Centrum 3. emeletén a Fő tér mellett a Laktanya utca 4-ben.

Vissza a Főoldalra a Női fitness terem, személyi edzővel Budapest 3. kerület oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére