Loading...
Női fitness terem és személyi edző 3. kerület

Női fitness terem - Szakál Kata - SHE Fitness

Női fitness terem egyéni vagy páros bejelentkezés:  06 70 420 9493

Budapest, 3. kerületi női fitness terem falai között 2018-ban kezdtük el a SHE Fitness edzéseket a pesti stúdiónk sikereire alapozva. Várunk benneteket, hogy formába hozzunk és megszerettessük veletek a rendszeres testmozgást a mindennapokban. Az első találkozón felmérjük állapotodat és a céljaidat és kidolgozzuk számodra a leghatékonyabb programot. 15 fitness programunk közül választhattok, amiket megismerhettek a lenti részletesebb bemutatkozóban.

SHE Fitness – Női fitness terem bemutatkozása

Női fitness terem személyi edzővel, privát teremben

A SHE Fitness stúdiójában a Feelwell Centrumban 2 privát fitness terem van, ahol az edzések alatt csak Te és a személyi edződ tartózkodtok. Bejelentkezni a megadott mobil telefonszámon, e-mail címen vagy a SHE Fitness weboldalán lehet.

Általában heti kétszer, háromszor egy órában járnak az ügyfeleink a női fitness edzésekre, a professzionális és lelkes személyi edzői csapatunkhoz.

A jó közérzet elmaradhatatlan hozzávalója a többek között mozgás. Ez azonban messze sem mindegy, hogy milyen szakemberek és felszerelés segítségével van végezve. A lehetőségek tárházában könnyű elveszni és sokszor demotiváltsághoz, eredménytelenséghez, de akár rosszabb esetben fizikai sérüléshez is vezethet a helytelen mozgás és a nem megfelelő szakember segítsége. De akkor hol kezdjük (vagy épp folytassuk), mire érdemes figyelnünk edzésnél, mit kerüljünk vagy mit együnk közben? Igen, aki már beleásta magát a hatékony sportolás rejtelmeibe, az már tudja, hogy szélesebb körű tudást igényel ez a téma, mint azt gondolnánk. Sokkal többrétűbb annál, mint ahogy sokszor használjuk. Felkapjuk a futócipőnket gondolva, hogy mától egészségesen élünk. Ez fél siker. Ám kevesen gondolnák, hogy a rendszeres futás nem megfelelő talajon, helytelen testtartással vagy arra nem megfelelő cipővel hosszútávon az egészségünkbe kerülhet.

Hogyan kezdjek neki a női fitness edzésnek?

A SHE Fitness-ben az edzések 100%-ban személyre szabottak és 1/1 rendszerben zajlanak- tehát a szobákban egyszerre csak Te és a választott személyi edző van jelen. Nincsenek zavaró tekintetek, és sorban állás a gépek előtt.

Fogyni szeretnél vagy hízni, sérülésből épülsz fel vagy épp az állóképességedet szeretnéd fejleszteni: minden cél megvalósítására vagy panasz megoldására készítünk edzéstervet.

A legjobb hatás elérése érdekében egyéni foglalkozásokat nyújt központunk, ahol szakképzett edzőkkel készíthettek személyre szabott fejlődési tervet, amiket hasznosíthattok a mindennapokban. A stúdióban nincsenek gépek, csak saját testsúlyos és funkcionális eszközökkel történik az edzés. Ez nem csak abban segít, hogy gyors és hatékony legyen az eredmény, de hogy központunkhoz híven jól is érezd magad!

Ez az igazi Feelwell féle életérzés, elmaradhatatlan szükséglete a központunk által támogatott életmódnak!  A SHE Fitness női személyi edző stúdióba 12 éves kortól várják a változni vágyó lányokat, nőket, hölgyeket. Valamint fontos tudni, hogy a szobák gyermekbarát módon vannak berendezve, tehát itt lehetőség van arra hogy anya és gyermeke ‘együtt’ vegyen részt az edzéseken. Az edzők bevonják a kicsiket a gyakorlatokba, a nagyobbakat pedig játékok és színező/foglalkoztató könyvek várják. Kismama edzések mellett senior torna is van.

Lendülj formában velünk!

Az edzések privát környezetben történnek. Nem csak személyedzőt biztosít vendégei számára a She Fitness, de magánóráidra az egész terem a Tied! Ez kényelmedet is szolgálja és egyaránt nagyban segíti a koncentrációt a feladatok végzésekor. Edz zavartalanul, magadra figyelve a jobb eredményért!

Nem kell azonban mindig egyedül edzeni. A szocializálódni vágyók is megtalálják amit keresnek, hiszen a She fitness a magán órákon kívül csoportos programokat is szervez. Ez tökéletes lehetőség azok számára, akik az edzéseken kívül is szeretnének csapatban tanulni és motiválódni. Ilyen programjuk például a LoveYourBelly szülés utáni hasfal-regeneráló (kis)csoportos tréning vagy a többi szakembereinkkel együttműködésben szervezett időszakos kirándulások is.

Hívj minket vagy Szakál Kata vezető személyi edzőt (www.shefitness.hu) • időpontfoglalásért • ingyenes, próbaedzéssel összekötött konzultáció miatt • programokkal kapcsolatos kérdéssel egyaránt.

Női fitness edzés programok

15 női fitness program közül választhattok, amiknek tartalmáról a SHE Fitness weboldalán részletesebben olvashattok. A 15 fitness program a következő:

Általános női fitness edzés

Alakformáló edzés

Páros edzés

Fogyás, étrend konzultáció

Kardio edzés

Kismama torna

Szülés utáni hasfal-regeneráló torna / LoveYourBelly

Edzés kisgyerekkel

Baba-mama torna

Szenior edzés

Funkcionális női jóga

Gerinctorna

Edzés műtét után

Rúdsport edzés

Kineziológiai tapasz felrakás

Várunk szeretettel a SHE Fitness stúdióban a Feelwell Centrum 3. emeletén.

Vissza a Főoldalra a Női fitness terem, személyi edzővel Budapest 3. kerület oldalról.