Loading...

Párkapcsolati problémák megoldása

A Feelwell Centrum – Szépség és egészségházban egy helyen tudsz igénybe venni többféle párkapcsolati probléma megoldásában segítő szolgáltatást. Megtalálható nálunk női fitness, baba-mama torna, páros edzés, házasságmentő szolgálat, életvezetési és párkapcsolati tanácsadás, svéd masszázs, hatha jóga és még sok más szolgáltatás. Ezek mind arra irányulnak, hogy szépítsék, frissítsék a lelket, a testet és a szellemet a párkapcsolati problémád megoldása érdekében. Várjuk további szolgáltatóinkat is, akik ezen a szolgáltatás területen tudnak profi színvonalat nyújtani.

Egy eset a sok közül az elmúlt évekből, amin tudtunk segíteni.

Szilvia, a pszichológus története egy a sok közül, amit a párkapcsolati sikertörténetek közé sorolható.

Csalódásoktól megkeseredve, megtörve jött el hozzám és kért, dolgozzunk a párkapcsolaton, lezárni a régit és, hogy bejöjjön, akire valójában vágyik.

Depresszióval és ön destruktív gondolatokkal küzdött végső elkeseredésében mióta több egy tartó párkapcsolata véget ért. Elkezdtük hát a munkát, először önmaga újraépítését, önbizalma és önértékelése megerősítését. Sokat dolgoztunk a szülőkkel kapcsolatos szálakon, gyerekkorból hozott elakadásokon és feljövő traumák, téves önképeken. Miután lebontottuk mindazt, ami valójában nem ő volt, hanem félelmek, fájdalmak, amikből tévesen önképét építette, pár héten belül megjelent a ragyogás Szilvia szemében. Megjelent az életkedv, az élni akarás és új szintre emelkedett önmagával- és életével-való kapcsolata.

A sorozatos csalódásoktól tudat alatt gyermek szerepet felvevő Szilviából tudatos, szabad felnőtt lett, aki nem függ többé a múlt sérüléseitől. Ezek után folytattuk a nőiségen-való munkával.

Két hónap kezelés után egy teljesen megváltozott nő állt Szilviaként a kezelőben. Nőies sugárzása beragyogta a teret körülötte, jó közérzete és önfejlődése nem maradt a külvilág számára sem észrevétlen. Ennek meg is lett a hatása: belépett életébe a férfi, akire vágyott. Gábor leszólította egy rendezvényen és mesében illően egymásra találtak, azóta összeházasodtak és meg is született első gyermekük. Szilvia önmunkája beérett.

Vissza a főoldalra a Párterápia oldalról.