Keresünk szakvizsgával rendelkező párterapeutát Párterápia Budapest 3. kerület Feelwell Centrumban

Párterápia Budapest 3. kerület, párkapcsolati tanácsadás

Egyéni bejelentkezés a Feelwell Centrum központ telefonszámán lehetséges:  +36 30 688 0566

Párterápia Budapest, 3. kerület, Feelwell Centrum

Párterápia Budapest 3. kerületében,  a Főtér mellett, könnyen megközelíthető helyen a Feelwell Centrumban. XY vagyok, a speciális párkapcsolati tanácsadás szakértő. Üdvözlünk az oldalunkon és bátorítunk, hogy jelentkezz be egy konzultációra Budapest, 3. kerület, Feelwell Centrumba, mert egészen máshogy fogod látni a lehetőségeidet az alkalom után. Konzultációt hétfőtől – péntekig tartunk, telefonon egyeztetett időpontban. Az első beszélgetésre szánd rá a 3 órát, aztán a párterápiás induló interjú után majd meglátod, hogyan tudunk továbbhaladni.

Bevezető – Introduction

We also speak English. Please call or text us to request an appointment. In the meanwhile you can read about our personal development that will help in couples therapy. We are in Feelwell Centrum that is located in the 3rd district of Budapest next to Fő tér. In most of the cases we could help to our clients even if the other party was not eager to reestablish the good and faithful relation. The most important factor in our success is that we can teach the applying person to see the whole relation and effecting problems from an other angle. After our consulting she/he will be able to drive their life into a better direction with focusing on what to do exactly in each situations. This is an awesome technique and the success rate is the highest of all methodologies.

A speciális párterápia Budapest 3. kerület Fő tér mellett vehető igénybe előzetes telefonos bejelentkezés alapján. Ez a párterápia a leghatékonyabb segítség egy megromlott házasság vagy párkapcsolat helyrehozására.

Párterápia Budapest sok helyén elérhető, de mi biztosak vagyunk abban, hogy a mi szolgáltatásunk egyedülálló.

Egyedülálló párkapcsolati tanácsadás módszerünkkel új alapokra helyezzük párkapcsolatodat, amelynek eredményeképpen ismét boldogságra találsz. Profi párterápiás szakember minden szinten néhány órát foglalkozik veletek, annak megfelelően, hogy mennyi ideig van szükség a konzultációra.

Tanácsadási módszer

Az eredményesség szempontjából teljesen mindegy az, hogy párkapcsolatod mennyire romlott meg, esetleg szakítottatok is már, vagy akár el is váltatok, akár már régebben is. Nem számít az, hogy ha csak egyikőtök szeretné rendbe hozni a kapcsolatot, az sem számít, hogy hány éves vagy, férfi vagy nő vagy. És nem számít az sem, hogy mi az oka annak, hogy rendbe akarod hozni a kapcsolatod.

Egyetlen dolog fontos csak: hogy Te rendbe akard hozni a párkapcsolatod. Nem érdekes, hogy a másik fél rendbe akarja-e hozni, nem is szükséges a részvétele a folyamtokban. Egyedülálló módszerünkkel olyan változást tudunk elérni, mely által a kapcsolatotok teljesen új alapokon újjászületik. És mindezt úgy, hogy akár a másik fél akár teljes mértékben elzárkózik tőled, vagy azt mondja, hogy ő véglegesen lezárta a veled való kapcsolatot. És igen, az sem számít, ha már megjelent a volt párod új párkapcsolata sem.

Párterápia Budapest 3. kerület
Párkapcsolati tanácsadás Feelwell Centrum

Párkapcsolati tanácsadás alapjai

Tudtad, hogy az Európai Unióban:

 1. 1965-tól máig felére csökkent a házasságkötések számának aránya, és
 2. több mint kétszeresére nőtt a válások száma?

Tudtad, hogy:

 1. a házasságok 60%-a válásba torkollik, és
 2. hogy a válások 75%-át viszi a Nők kezdeményezése?

Statisztikák elemzése

Ha csak a hivatalos statisztikát elemezzük, már látszik, hogy a kapcsolatokban és házasságokban rendszerszintű hiba található. Elgondolkodtató, hogy a mai modern társadalomban sokkal könnyebb megszerezni  az adatokat és híreket mint valaha. Elég csak arra gondolni, hogy a Facebook, Twitter, Google híreit átfutva vagy a több száz Tv csatorna műsor kínálatából mindenki biztosan tudhatja azonnal, hogy kivel mi van! Ennek ellenére mégis tömegesen és sokkal többen hoznak látszólag rossz döntést amikor életüket összekötik valaki mással? Az is érdekes, hogy hogyhogy régebben nem volt ilyen sok válás? Ezekre a kérdésekre különböző válaszokat adhatunk, melyeket meg is fogunk Neked adni itt a weboldal hasábjain és a személyes találkozón egyaránt. Emellett  érdemes azon is elgondolkodni, hogy a Te életedben mit jelent a házasság, vagy párkapcsolat?

A párkapcsolati tanácsadás során, közös munkával Veled, meg fogjuk találni azokat a mozgatórugókat és sémákat, melyek a Te párkapcsolati működésedet és elképzeléseidet meghatározzák. Aztán ezeket sajátos módszerünkkel újraprogramozzuk, melynek eredményeképpen újraszerveződik párkapcsolatod és életedbe elérkezik a vágyott boldogság.

Párkapcsolati károk

Tapasztalatunk szerint a válás által okozott károk felbecsülhetetlenek a válófélben lévőknek előre. Általános az, hogy sértett érzelmektől fűtve hozzák meg a döntést, hogy elválnak vagy szakítanak, és ugyanakkor azt gondolják, hogy a feladatot a szakítással vagy válással oldják meg.

Éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy rájöjjenek arra, hogy az igazi feladat nem az elválás, hanem azoknak a párkapcsolati működési sémáknak az átalakítása, ami anno a váláshoz vezetett. Ez a feladat, azonban a legtöbb embernél elmarad, egyik kapcsolat után jön a másik, igazából nem foglalkoznak azzal, hogy mi lehetett a hiba. A legkönnyebb a másikat hibáztatni, és a hibák hajtogatása mellett látszólag könnyebb a válás / szakítás érzelmi fájdalmát elnyomni. Csakhogy így nem végezzük el azokat a feladatokat, hogy feldolgozzuk, hogy mitől romlott el a kapcsolatunk.

És a legnagyobb bajokat akkor okozzák, amikor gyermekek is vannak a válófélben lévő kapcsolatban. Ebben az esetben a gyermekek azok, akik a legtöbb nehézséget fogják kapni két felnőtt ember irracionális és érzelmektől túlfűtött döntése miatt. Ráadásul úgy, hogy az a két felnőtt ember utána rendre nem változtat rossz szokásain.

Párkapcsolati tanácsadás 3. kerület
Párterápia Budapesten a Feelwell Centrumban

Várható eredmény

Speciális párterápiai szolgáltatást ezért hoztuk létre, hogy hathatós és egyedülálló segítséget nyújtsunk ilyen helyzetben lévő embereknek, gyorsan és könnyedén. Házassági tanácsadás Budapest számos pontján elérhető, de a mi speciális tanácsadásunk csak itt a 3. kerületi Feelwell Centrumban vehető igénybe. Nem igaz az, hogy egy kapcsolatot nem lehet helyrehozni. Nincs olyan helyzet, amiből ne lenne kiút. Ezt számos eddigi ügyfelünk sikere, valamint saját személyes tapasztalatunk alapján tudjuk állítani.

Miben tudunk segíteni?

Mi ebben tudunk Neked segíteni, hogy akár a legreménytelenebbnek tűnő válás kellős közepén, vagy akár annak lezárulta után akár évekkel is, újraalakíthasd szétesett párkapcsolatod. És ebben az új kapcsolatban a felek egyenlőek és önmaguk lehetnek. Szabadon és boldogan élhetik meg vágyaikat, békében és biztonságban érezhetik magukat társukkal. És mindez akkor is lehetséges, ha a másik fél éppen azt mondja, hogy hallani sem akar rólad! Nálunk összeszedett és egyénre szabott kulcsot kapsz ahhoz, hogy újraszervezd megromlott párkapcsolatodat. Nézzétek meg a tipikus eseteket, összegyűjtöttük, hogy segítsünk a gyors felismerésben, hogy a mi módszertanunkkal és szakértelmünkkel megjavíthasd akár egyedül is a kapcsolatotokat.

Szubjektív vélemény a párterápia Budapest 3. kerület Feelwell Centrumban nyújtott szolgáltatásról egy ügyfelünktől

Sokszor a mai rohanó és elfoglalt világban a férfi és a nő egészen máshogy éli meg a hétköznapokat. Sokszor elbeszélünk egymás mellett, ami még akkor is megtörténik, ha nem is rohanunk. Ezen kívül rengeteg impulzus éri az embereket, amik mindig egy kicsit más irányba terelik a gondolatokat. Ezek a gondolatok gyakran olyan feltételezéseket gerjesztenek, amik nem valósak. Mivel általában nem kerülnek ezek a dolgok megbeszélésre, ezért a különböző felekben rögzülnek ezek a gondolatok. Gyakran másokkal beszélik meg a vélt problémákat a felek, akik aztán szintén rosszul értelmezik az egész szituációt. Ebből születnek aztán az úgy nevezett “okos baráti tanácsok”, amik leggyakrabban szintén rossz irányba viszik az egész történetet. Ezért érdemes felkeresni szakembert ebben a témában. Párterápia Budapest sok intézményében elérhető, de én különösen javaslom a 3. kerületi Feelwell Centrum párterápia szakértő szolgáltatását. Ezt két dolog miatt teszem:

 • nagyon komoly, gyakorlott szakember fogja meghallgatni azon fél sérelmeit, aki meg akarja javítani a párkapcsolatot
 • olyan módszertant használ a gyakori zavarok, problémák megválaszolásához, ami tényleg működik és az elmondások alapján nagy arányban megjavítja a párkapcsolatokat.

Egyedülálló módszer

Párterápia Budapest sok helyén elérhető, voltam is más helyen is, de az itt használt módszertan tényleg rávilágít a különböző nemek játékszabályaira és sok dolgot megold. A felek maguk fogják megoldani a problémákat észrevétlenül a hétköznapi élet napi programjain keresztül. Ez nem csoport terápia, hanem egy az egyes konzultáció, ami olyan hatékony eszközt ad a kezedbe, hogy a következő naptól hirtelen megértesz rengeteg addig nem értett reakciót. Emellett megtanulod, hogy hogyan tudod befolyásolni a következő eseményeket és a párod reakcióit és gondolkozását azon keresztül, hogy pontosan érted a szituációt.

Hihetetlenül hangzik, hogy például egy férfi megtudja, hogy “Mi kell a nőnek”, de ez fog történni Veled és fordítva. Nem szükséges, hogy beléd csapjon a villám, mint a Mel Gibson filmben, hanem a szolgáltatás módszertanán és néhány konzultáción keresztül eljutsz a megoldásig, azaz érkezik egy belépő jegy a lazuláshoz. A beszélgetés nem egy szigorúan vett rendelő falai között zajlik, hanem egy teljesen otthonos környezetben kötetlenül. Jó élményeket kívánok mindenkinek a párkapcsolat megjavításában, hamarosan sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az életed 🙂 ! Ja és még annyit mondok, hogy a rendszeres sport kiengedi a felekből a felesleges feszültséget, ezért ezt mindenkinek nagyon ajánlom beépíteni a hétköznapjaiba.

Válási okok és statisztikák

Párterápia válási statisztika
Válási statisztika 2019

A fenti szubjektív vélemény nagyon a fején találta a szöget. A statisztikákból is a fenti leírás köszön vissza. A leggyakoribb váló okok a következők:

 • A megfelelő kommunikáció hiánya
 • Nem reális, negatív gondolatok a pároddal kapcsolatban
 • Túlzott elvárások a pároddal és az általános életeddel kapcsolatban
 • Esetekben szülői minták ismétlése
 • Furcsa viselkedés (amúgy normális) a másik számára
 • A terhek egyenlőtlen elosztása vagy ennek feltételezése
 • Pia, hangos vita zajlik részegen
 • Általános elhidegülés
 • Az egyik fél csal, szerető megjelenése, bekavarása
 • Mindenféle külső ok, nem megfelelő barátok tanácsai, reklámok, 21. századi információ áradat nem megfelelő kezelése, stb.

Nagyon figyelem felhívó adat, hogy az elmúlt 20 évben megduplázódott a 40-50 év közötti válások aránya, és a mai napra ez a korosztály teszi ki az összes válás több mint 40%-át. Nézzétek meg a 2019-ben a KSH által publikált kimutatást különböző nagyon érdekes és tanulságos statisztikákkal.

A tartalomjegyzékből:

 1. Bevezetés
 2. A válások alakulása
 3. A válások demográfiai jellemzői
 4. A házasság tartama és stabilitása házasságtartam szerint
 5. A közös kiskorú gyermekek száma
 6. Területi különbségek
 7. Az elváltak népességen belüli alakulása

Válási statisztika 2019

Párkapcsolati tanácsadás összefoglaló

Párterápia Budapest 3. kerület Feelwell Centrumban több éve sikeresen fut, és ez a leghatékonyabb segítség egy megromlott házasság vagy párkapcsolat helyrehozására. Egyedülálló párkapcsolati tanácsadás, coaching módszerünkkel új alapokra helyezzük párkapcsolatodat, amelynek eredményeképpen ismét boldogságra találsz.

Az, hogy párkapcsolatod éppen megromlott, szakítottatok, vagy akár (már régebben) el is váltatok, nem meghatározó az eredményesség szempontjából. Nem számít az életkor, a nem, sőt az sem, hogy csak egyikőtök szeretné-e rendbe hozni a kapcsolatot, vagy hogy mi az oka annak, hogy aktívan tenni szeretnél a javulásért. Egyedülálló módszerünkkel olyan változást tudunk elérni, amely által a kapcsolatotok teljesen új alapokon születhet újjá. Egyetlen dolog fontos csak: hogy Te rendbe akard hozni a párkapcsolatod. Nem érdekes, hogy a másik fél rendbe akarja-e hozni, vagy akár teljes mértékben elzárkózik, és azt mondja, hogy ő véglegesen lezárta a veled való kapcsolatot, hiszen nem szükséges a részvétele a folyamatokban, sőt az sem számít, ha a (volt) párod időközben új partnert talált.

Van kiút?

Nincs azonban olyan helyzet, amiből ne lenne kiút, nem igaz az, hogy egy párkapcsolatot nem lehet helyrehozni. Ezt számos eddigi ügyfelünk sikere, valamint saját személyes tapasztalatunk alapján tudjuk állítani. Speciális párterápiánkat ezért hoztuk létre, hogy hathatós és egyedülálló segítséget nyújtsunk ilyen helyzetben lévő embereknek. Párkapcsolati tanácsadás Budapest számos pontján elérhető, de a mi speciális párkapcsolati tanácsadásunk csak itt a 3. kerületi Feelwell Centrumban vehető igénybe.

Itt abban tudunk Neked segíteni, hogy akár a legreménytelenebbnek tűnő válás kellős közepén, vagy annak lezárulta után akár évekkel is, újraalakíthasd szétesett párkapcsolatod, amelyben a felek szabadon és boldogan élhetik meg vágyaikat, békében és biztonságban érezhetik magukat társukkal, miközben egyenlőek és önmaguk lehetnek. Mindez akkor is lehetséges, ha a másik fél éppen azt mondja, hogy hallani sem akar rólad, hiszen módszerünkkel összeszedett és egyénre szabott segítséget kapsz ahhoz, hogy újraszervezd megromlott párkapcsolatodat.

Vissza a Főoldalra a Párterápia Budapest 3. kerület oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére