Loading...
Székely Gábor Feelwell Centrum

Székely Gábor - Párterápia, házasságmentő szolgálat

Párterápia egyéni bejelentkezés:  06 70 420 9493

Párterápia Budapest, 3. kerület, Feelwell Centrum

Párterápia Budapesten, a 3. kerületben,  a Feelwell Centrumban. Székely Gábor vagyok, a speciális párterápia, a házasságmentő szolgálat alapítója. Üdvözöllek az oldalamon és bátorítalak, hogy jelentkezz be egy konzultációra Budapest, 3. kerület, Feelwell Centrumba, mert egészen máshogy fogod látni a lehetőségeidet az alkalom után. Konzultációt hétfőtől – péntekig tartok, telefonon egyeztetett időpontban. Az első beszélgetésre szánd rá a 3 órát, aztán majd meglátod, hogyan tudunk továbbhaladni.

Bevezető

Speciális párterápia, a Házasságmentő Szolgálatunk a leghatékonyabb segítség egy megromlott házasság vagy párkapcsolat helyrehozására.

Egyedülálló párkapcsolati tanácsadás módszerünkkel új alapokra helyezzük párkapcsolatodat, amelynek eredményeképpen ismét boldogságra találsz.

Tanácsadási módszer

Az eredményesség szempontjából teljesen mindegy az, hogy párkapcsolatod éppen megromlott, szakítottatok is már, vagy akár el is váltatok, akár már régebben is. Nem számít az, hogy ha csak egyikőtök szeretné rendbe hozni a kapcsolatot, az sem számít, hogy hány éves vagy, férfi vagy nő vagy. És nem számít az sem, hogy mi az oka annak, hogy rendbe akarod hozni a kapcsolatod.

Egyetlen dolog fontos csak: hogy Te rendbe akard hozni a párkapcsolatod. Nem érdekes, hogy a másik fél rendbe akarja-e hozni, nem is szükséges a részvétele a folyamtokban. Egyedülálló módszerünkkel olyan változást tudunk elérni, mely által a kapcsolatotok teljesen új alapokon újjászületik. És mindezt úgy, hogy akár a másik fél akár teljes mértékben elzárkózik tőled, vagy azt mondja, hogy ő véglegesen lezárta a veled való kapcsolatot. És igen, az sem számít, ha már megjelent a volt párod új párkapcsolata sem.

Párterápia 3. kerület
Házasságmentő szolgálat Feelwell Centrum

Párkapcsolati tanácsadás alapjai

Tudtad, hogy az Európai Unióban 1965 tól máig felére csökkent a házasságkötések számának aránya és több mint kétszeresére nőtt a válások száma? Tudtad, hogy a házasságok 60%-a válásba torkollik és hogy a válások 75%-át a Nők kezdeményezik?

Ha csak a hivatalos statisztikát elemezzük, már látszik, hogy a párkapcsolatokban és házasságokban rendszerszintű hiba található. Elgondolkodtató, hogy a mai információs társadalomban az információkat megszerezni sokkal könnyebb mint valaha. Ennek ellenére mégis tömegesen és sokkal többen hoznak látszólag rossz döntést amikor életüket összekötik valaki mással? Az is érdekes, hogy hogyhogy régebben nem volt ilyen sok válás? Ezekre a kérdésekre különböző válaszokat adhatunk, melyeket meg is fogunk Neked adni. Emellett  érdemes azon is elgondolkodni, hogy a Te életedben mit jelent a házasság, vagy párkapcsolat?

A párkapcsolati tanácsadás során, közös munkával Veled, meg fogjuk találni azokat a mozgatórugókat és sémákat, melyek a Te párkapcsolati működésedet és elképzeléseidet meghatározzák. Aztán ezeket sajátos módszerünkkel újraprogramozzuk, melynek eredményeképpen újraszerveződik párkapcsolatod és életedbe elérkezik a vágyott boldogság.

Párkapcsolati károk

Tapasztalatunk szerint a válás által okozott károk felbecsülhetetlenek a válófélben lévőknek előre. Általános az, hogy sértett érzelmektől fűtve hozzák meg a döntést, hogy elválnak vagy szakítanak, és ugyanakkor azt gondolják, hogy a feladatot a szakítással vagy válással oldják meg.

Éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy rájöjjenek arra, hogy az igazi feladat nem az elválás, hanem azoknak a párkapcsolati működési sémáknak az átalakítása, ami anno a váláshoz vezetett. Ez a feladat, azonban a legtöbb embernél elmarad, egyik kapcsolat után jön a másik, igazából nem foglalkoznak azzal, hogy mi lehetett a hiba. A legkönnyebb a másikat hibáztatni, és a hibák hajtogatása mellett látszólag könnyebb a válás / szakítás érzelmi fájdalmát elnyomni. Csakhogy így nem végezzük el azokat a feladatokat, hogy feldolgozzuk, hogy mitől romlott el a kapcsolatunk.

És a legnagyobb bajokat akkor okozzák, amikor gyermekek is vannak a válófélben lévő kapcsolatban. Ebben az esetben a gyermekek azok, akik a legtöbb nehézséget fogják kapni két felnőtt ember irracionális és érzelmektől túlfűtött döntése miatt. Ráadásul úgy, hogy az a két felnőtt ember utána rendre nem változtat rossz szokásain.

Párkapcsolati tanácsadás 3. kerület
Házasságmentő szolgálat Feelwell Centrum

Várható eredmény

Speciális párterápiánkat, a házasságmentő szolgálatot ezért hoztuk létre, hogy hathatós és egyedülálló segítséget nyújtsunk ilyen helyzetben lévő embereknek, gyorsan és könnyedén. Nem igaz az, hogy egy párkapcsolatot nem lehet helyrehozni. Nincs olyan helyzet, amiből ne lenne kiút. Ezt számos eddigi ügyfelünk sikere, valamint saját személyes tapasztalatunk alapján tudjuk állítani.

Mi ebben tudunk Neked segíteni, hogy akár a legreménytelenebbnek tűnő válás kellős közepén, vagy akár annak lezárulta után akár évekkel is, újraalakíthasd szétesett párkapcsolatod. És ebben az új kapcsolatban a felek egyenlőek és önmaguk lehetnek. Szabadon és boldogan élhetik meg vágyaikat, békében és biztonságban érezhetik magukat társukkal. És mindez akkor is lehetséges, ha a másik fél éppen azt mondja, hogy hallani sem akar rólad! Nálunk összeszedett és egyénre szabott kulcsot kapsz ahhoz, hogy újraszervezd megromlott párkapcsolatodat.

Vissza a Főoldalra a Párterápia Budapest 3. kerület oldalról.