Bérelhető terem részletes leírások

F01-es kis terem, 15 m² 

Kis terembérlés Budapest 3. kerület
Kisterem – 15 m²

A Feelwell Centrumban a földszinten is kialakítottunk egy kedves, barátságos kis termet. Gondoltunk azokra, akik olyan tevékenységet folytatnak, melyben jobban el kell mélyülni, lazulni. Több a belső koncentráció, esetleg érzelmileg nehezebb élethelyzeten mennek keresztül. Így nem találkoznak az emeleteken lévő csoportokkal és azok részvevőivel a terápia ideje alatt.

A terem alapterülete 15 m², laminált parkettával burkolt, rendkívül barátságos és csendes. Hatalmas ablaka egy teljes oldalfalat jelent, mely világos és napos. Árnyékolóval van ellátva, szükség esetén besötétíthető. Szőnyeggel, két kényelmes relax fotellel, kis asztallal és egy kanapéval van berendezve. Két, három fő fogadására alkalmas. Legtöbbször itt egyéni terápiák folynak. Életvezetési tanácsadás, párkapcsolati tanácsadás. Coachok, trénerek, mediátorok dolgoznak a terembe egy vagy két fővel. Jelenleg a mellette lévő két terem felújítása még folyamatban van, de tökéletesen meg fognak férni egymás mellett, távolabb a csoportos foglalkozásoktól.  Bérleti díja szintén nagyon kedvező, hiszen ez is óradíjas terem.

Mi egy órára is bérbe adjuk és ténylegen csak a bérelt órára kell fizetni. Felszelt és berendezett termeket biztosítunk. A bérlőnek csak önmagát és a kliensét kell hozni. Kényelmes és otthonos. Exkluzív környezetbe érkezik, aki hozzánk betér, hiszen a recepción kialakított vendégváró és fogadó helységben a program elkezdéséig lehet várakozni, pihenni. A recepció munkatársa pedig készséggel áll rendelkezésre és segíti az eligazodást a Feelwell Központban. A várakozási időben a felsőbb emeleteken (harmadik és negyedik emeleten) kialakított konyhában lehet kávét, teát fogyasztani. Az épületben található lift segítségével gyors az emeletekre való fel és lejutás. Az épület bejárta pedig akadály mentesítve van. Várjuk bérlőink jelentkezését!

305-ös közepes-nagy terem, 60 m² 

A harmadik emeleten található 305-ös terem az egyik legnagyobb termünk. Világos, vidám és a rusztikus, gyönyörű macskaköves térre néznek hangulatos kis ablakai. Mivel ez a termünk 60 négyzetméteres, közkedvelt sport foglalkozásokra és mozgással kapcsolatos programokhoz, például különböző tánc és jóga órákra.

Mivel jógamatracok, takarók, óra és székek is találhatóak benne, minden megvan a a sikeres óra tartásához, már csak a Te szakértelmedet hiányzik. Az említett székek nagyobb előadásokra is adnak lehetőséget, előszeretettel tartanak akár több napos tanfolyamokat is.

Elméleti és gyakorlati feladatokat is akadálytalanul lehet átadni egy ekkora teremben, csapatépítő játékokkal vagy mozgásos gyakorlatokkal. A hely tökéletes felnőtt és gyerek foglalkozásokra egyaránt. Amennyiben külön felszerelésre lenne szükség (például projektor vagy flipchart) külön díj ellenében bérelhetőek. Kérjük minél előbb jelezd, ha ezekre lenne szükséged, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk a szolgálatodra lenni.

A terem praktikusságát fokozza, hogy kívül található az ajtó mellett kabát és cipő tároló, így csere cipő vagy lábbeli nélküli programok sem okoznak gondot senkinek, könnyen megoldható. Ezt fokozza még, hogy a földszinten külön női és férfi öltöző is található zuhanyzókkal és tárolószekrényekkel.

A terem emeletén mikrohullámú sütővel, vízforralóval, evőeszközökkel, tányérokkal és poharakkal felszerelt konyha található. Térítés ellenében bátran lehet egy jól esőt kávézni vagy teázni, és a terem előtti várórészben leülni ha még van idő program előtt-után-közben. A várórész tökéletes beszélgetésre, pihenésre, a folyosón található program televíziónk nézésére vagy a falon kiállított festmények megcsodálására.

A Feelwell filozófiája, hogy gyere el hozzánk, kapcsolódj ki és hozd ki a legjobbat önmagadból. Ha Te is csapatunk tagja szeretnél lenni, hívj minket, hogy lefoglald termed!

306-os kis-közepes terem, 20 m² 

306-os termünk nagyon komfortos és hangulatos terem és nagy szeretettel várja a terápiázni-vágyókat és egyéb kis csoportokat. Mérete 20 négyzetméter, hangulatos nagy fotel, szőnyeg, székek és asztal is található benne. Ablaka a világos és nyitott, növényekkel borított belső udvarra néz, az ablakból kinézve csupa zöldet látni.

Sok egyéni terápia helyszíne ez. A természetgyógyászat, regressziós hipnózis és coaching alkalmak egyik kedves helye. Kis csoportokból a gyógyászatitól a vesztesség feldolgozás csoportokig mindenféle programmal találkozhatunk itt. Meghitt hangulata tökéletes a megosztó körös foglalkozásokhoz és alacsony létszámú workshopokhoz.

Berendezés és felszerelés

A terem előtt váróhelyiség van berendezve fotelekkel és asztallal a korán érkezők számára, itt szürcsölhetik a konyhából készített teájukat vagy kávéjukat, miközben a falon található szezonális festmény kiállítást vagy program televíziónkat nézik. A konyha az emeleten található. Felszerelése lehetővé teszi az egész napos foglalkozásokat is, hiszen mikrohullámsütő, vízforraló, evőeszközök, tányérok, poharak és bögrét mint találhatóak itt. Finom tea és kávé is díj ellenében fogyasztható.

Amennyiben szükséges a programokhoz kiegészítő kellék, pl projektor vagy flipchart, díj ellenében használható. Ez esetben arra kérjük a kedves bérlőket, hogy minél előbb jelezzék külön igényeiket, hogy a lehető legjobban tudjuk biztosítani a programhoz megfelelő kellékeket.

Az időpontok előtt, után vagy napi programok szünidejében le is mehetnek a térre a résztvevők, ahol Óbuda egyik legszebb tere tárul eléjük sok kis kávézóval, étteremmel és érdekességgel.

Az emeletnek külön férfi és női mosdója is van a könnyebb szervezés és gördülékeny program érdekében. Sokan választják ezt a termet, mert a folyosó legvégén van, egy külön kis sziget, ahol dolgozhatnak magukon az erre vállalkozók, fejlődhetnek vagy kikapcsolódhatnak.

Igazi kincsesláda közepén található a Feelwell központ, ezzel is fokozva a jó közérzetet. Ha Te is ilyen környezetben szeretnél dolgozni vagy kérdésed van bérlettel kapcsolatosan, hívj minket bátran! Várunk csapatunkban vagy alkalmi terembérlés keretében!

403-as nagy terem, 70 m² 

Nagy terembérlés Budapest 3. kerület
Nagy terem – 70 m²

A 403-as terem a Feelwell Centrum legnagyobb terme, a 4. emeleten található, 70 négyzetméteres, mely 70 fő befogadására alkalmas. Rendkívül tágas, térhatását pedig tovább növeli az egyik oldalon kialakított tükörfal. A tükrös oldalt úgy alakítottuk ki, hogy bezárható legyen, olyan programok esetén, ahol ez zavaró.

403-as terem berendezés és felszereltség

Laminált padló burkolattal rendelkezik, amely könnyen kezelhető. Így könnyen berendezhető székekkel, polifoammokkal. A terem felszereltségéhez tartoznak a székek, jóga szőnyegek, polifoamok, plédek, takarók, hangulatvilágítások, gyertyák, mécsesek, füstölők, egy kis asztal és szekrény.

Igyekeztünk megtartani a tágasságát azáltal, hogy nem zsúfoltuk tele szekrényekkel, bútorokkal. Kettő légkondicionáló berendezéssel van ellátva, amely egyedileg szabályozható és kikapcsolható. Világítása több funkciós, illetve a terem különböző pontjain világításokat helyeztünk el, amely tovább segíti az itt lévő programok hangulatát. Gyertyát és füstölőt lehet használni.

Épületen belül az emeleten található konyhában van lehetőség kávé és tea fogyasztására, vagy az otthonról hozott ételek elfogyasztására. Mikrohullámú sütőt és vízforralót biztosítottunk, a tároláshoz pedig hűtőszekrényt. Az épületben férfi és női öltöző, zuhanyzó található, amely szükség esetén igénybe vehető.

Programok

Csoportos programok kedvelt terme. Elsősorban otthont ad a családállításnak, különböző meditációknak, érzelmi jógának, társastáncnak, hastáncnak, köredzéseknek, előadásoknak, tréningeknek, oktatásoknak, workshoppoknak, két-három főtől hetven főig.

Óradíjas terem, egy-két órára is bérelhető, de több napos programokra is igénybe vehető. Reggel 6 órától este 21 óráig vagyunk nyitva, szükség esetén tudjuk módosítani, hiszen ebben is rugalmasak vagyunk. A terem előtti tágas folyosón lehetőség van a szünetekben sétálni, beszélgetni. Aki viszont levegőzni szeretne az épületből kilépve máris a Szentlélek térre érkezik, melynek festői környezete magával ragadó. Éttermek, kávézók egymás után sorakoznak, szabadtéri kiülők, padok biztosítják a pihenést, kikapcsolódást.

Az épületbe való bejutás akadály mentesítve van, és lift segítségével lehet kényelmesen és gyorsan az emeletre feljutni. A recepción munkatársunk pedig mindig készséggel áll vendégeink rendelkezésére.

Szlogenünk: Érezd jól magad! Mi mindent biztosítunk, csak a programra kell figyelned résztvevőként is, előadóként is. Aki egyszer nálunk járt, visszatér hozzánk, mert ahol jól érzed magad, ott mindig otthon vagy!

404-es közepes terem, 28 m² 

Közepes terembérlés 404-es terem 28 m2
Közepes terem – 28 m²

A 404-es terem egy 28 négyzetméteres hangulatos kisebb terem a negyedik emeleten. Egy elkülönített üvegajtó mögött van, így a terem előtti várakozó helységbe nem hallatszik be a várakozók beszélgetése. Az időpontjukra előbb érkezők kényelmesen szürcsölgethetik teájukat vagy kávéjukat a várórészben, míg bent zavartalanul folyik a munka. Amennyiben szép az idő érdemes a várakozási időt a gyönyörű és hangulatos utcákon sétálással tölteni, vagy a helyi éttermeket és kávézókat felfedezni.

Előszeretettel használják földön ülő vagy fekvő kiscsoportos foglalkozásokra. Ilyenek a meditációs kiscsoport, de nagy sikere van a székeken tartott kiscsoportos foglalkozásoknak is ebben a teremben és az egyéni foglalkozásoknak egyaránt.

Berendezés és felszerelés

Külön cipő és ruhafogasok a 405-ös teremmel megosztott előterében találhatóak, így készülődni az időpont előtt és után is kényelmesen tudnak a Feelwell Centrumba látogatók. Kitűnő minden olyan foglalkozásra is, ahova nem szükséges cipő. A cipők nem csak könnyen tárolhatóak a terem előtt, de ez a terem padlószőnyegezett, az előterével együtt.

Masszázságy, székek, kis asztal és állólámpa várja a betérő vendégeket, valamint takarók, párna és jógamatracok. A helység rendelkezik saját légkondicionálással is. Gyertya, mécses, füstölő használható a teremben. Az alaphangulatot a rusztikus macskaköves térre és zöldellő fák lombjaira néző ablak is megadja a falon lévő festmények mellett.

A kiegészítőkön kívül flipchart és projektor is bérelhető központunkban külön díj ellenében, erről érdeklődni terembérlésnél lehet. Célszerű a külön igényeket minél előbb jelezni, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő eszközöket.

Ez a terem rendszeresen használt masszázs oktatásra kis csoportok részére, megosztó körös csoportokra, egyéni önismereti és alternatív terápiákra, mint energetika gyógyászat vagy egyéni jógaórák. A fekve végzendő tanfolyamokra is közkedvelt helyiség. Ebben a teremben ilyen például a Hemi-Sync meditáció tanfolyamunk vagy a fekvő meditációs tanfolyamok.

A teremben maximum 12 fős foglalkozások szoktak helyet kapni, programtól függően. Az épületben lift működik és a főbejárata akadálymentesített. Ha felkeltette ez a termünk az érdeklődésed, megtekintenéd vagy többet is megtudnál róla, hívj minket bátran. Várunk szeretettel csapatunkban!

405-ös kis-közepes terem, 20 m² 

Kis-közepes terembérlés 20 m²
Kis-közepes terem – 20 m²

A 405-ös terem a negyedik emeleten van, 20 négyzetméteres kis-közepes, rendkívül kedvelt terme a Feelwell Centrumnak. A 404-es teremmel van egy közös előtere, ahol lehetőség van a következő vendég átöltözésére. Különálló cipőtárolóval és ruhafogasokkal várja a vendégeket.

Az időpontra érkezők kint a folyosón, közvetlen az ajtó előtt várakozhatnak kényelmesen. Várakozás közben kávét vagy teát szürcsölgethetnek a fotelekben vagy nézegethetik a folyosón-levő festmény kiállítást.

405-ös terem berendezés és felszerelés

Nem csak cipő és ruha tárolója miatt kedvelt olyan bérlők számára, akik foglalkozásához nem szükséges lábbeli, de azért is, mert ez a terem padlószőnyeggel van leterítve, ahogy elkülönített előtere is. Kényelmét fokozza a beépített légkondicionálás is.

A teremben íróasztal, székek, masszázságy, fiókos szekrény és állólámpa egyaránt található. Hangulatát a macskaköves térre és zöldellő fákra néző ablak is adja, de aki ezt fokozni kívánja, használhat gyertyát, mécsest vagy füstölőt is.

A terem felszereltsége és adottságai miatt itt közkedveltek az egyéni terápiák. Ilyenek például a párterápia – házasságmentő szolgálat, kineziológia, önismereti terápia vagy energia kezelések. Ezeken kívül kisebb csoportok is szeretik használni. Ezek például a baba váró csoport, kiscsoportos foglalkozások piciknek vagy önismereti csoportok és workshopok.

A terem felszereléseihez flipchart és projektor is adható különdíj ellenében. Amennyiben ilyen jellegű külön kérés lenne, minél előbb kérjük jelezzétek, hogy biztosítani tudjuk a szükséges eszközt.

A folyosó végén találhatóak a mosdók és a konyha is. A várakozók vagy teljes napos képzésen, programon résztvevők használatba vehetik a hűtőt és a mikrohullámsütőt, térítés ellenében pedig finom kávé és tea is készíthető.

A Feelwell Centrum igyekszik mindent megadni a bérlők és vendégek kényelméért is, ahogy minden arról szól, hogy jobban érezd magad. Ha felkeltette a terem leírása érdeklődésed és szeretnél csapatunk tagja lenni vagy többet megtudni központunkról, termeinkről, akkor hívj minket bátran!

406-os terem, közösségi tér 

A 406-os termünk egy közösségi tér, ami kifejezetten a Feelwell Centrum bérlői részére került kialakításra. Ez egy olyan kis békesziget, ahol bérlőink pihenhetnek, kikapcsolódhatnak, beszélgethetnek és ismerkedhetnek egymással.

A csapatunk kényelmét és Feelwell faktorát, azaz jó közérzetét szolgálja nagy kanapéjával és kényelmes ülőalkalmatosságaival, valamint kávézóasztalával. Pihentető és üdítő időt tölthettek itt egy jó kávéval és közös beszélgetéssel vagy egy könyvet olvasva, teát szürcsölve-amelyik épp jól esik.

Termünk önmagában a kényelmet sugallja, de ezt fokozni is lehet. Az emeleten található konyha és mosdók a kézenfekvő megoldásokat biztosítják, hogy minél több időd maradjon a kikapcsolódásra, magadra és a többi bérlő megismerésére. Konyhánkban megtalálsz minden felszerelést, ami szükséges ehhez. Mikrohullámú sütővel, vízforralóval, evőeszközökkel, tányérokkal, poharakkal és bögrékkel várják a bérlőket és vendégeket. Finom tea és kávé térítési díj ellenében kapható ugyanitt.

Amennyiben megéheznél vagy sétálni támad kedved, a Feelwell Központ környéke számos tökéletes helyszínt biztosít mindenre. Hangulatos óvárosi része és tere sok kávézóval, étteremmel és gyönyörű látnivalókkal vár. A római romoktól a játékos óriás sakktábláig vagy szezonális zsibvásárokig minden karnyújtásnyira található. Egy jó lángos vagy halászlé is 5 percen belül a Tied lehet mielőtt visszamész pihenni a 3.emeleti közösségi térbe.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Feelwell csapat hangulat és Te is tagja szeretnél lenni, hívj minket bátran! További terem leírásokat találhatsz a következő oldalunkon.

Vissza a főoldalra a Terembérlés részletek oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére