Loading...

Terembérlés

Budapest központi részében, közvetlen a gyönyörű Szentlélek Térnél, a római romok, hangulatos kávézók és éttermek szomszédságában várjuk szeretettel a bérlőket. Ez a környezet már önmagában is elegendő, hogy központunk a nevéhez hűen Feelwell, azaz “érezd jól magad” hangulatban fogadja az ide érkezőket.

A Feelwell Centrumban több emeleten, többféle világos, Óbuda szépséges sétálóutcáira néző termékeiből találhatja meg a számára ideális megoldást. Egyénileg dolgozó és a csoportos foglalkozásokat tartó szakembereknek egyaránt remek helyet tudunk biztosítani. Akár kisebb helyiségre van szüksége vagy nagyobb termet bérelne, akár 50 fős foglalkozásra, előadásra, központunkban megtalálja a megfelelő termet.

 

Helyiségeink felszereltsége sokszínű, emberközpontú szolgáltatásokhoz szükséges berendezéseket tartalmazzák. A masszázságyakon, rendelőasztalokon, terápiás ülőgarnitúrán át a jóga-matracokig és nagytermi előadások berendezéséig minden megtalálható. Központunkban portaszolgálat, közösségi konyhák, társalgók, öltözők és tusolók is segítik, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsa klienseinek.

Központunk szlogenje, hogy érezzük jól magunkat. Bérlőink is ezt segítik elő, a She Fitness edzőterem, különböző terápiák és egészségfenntartó rendelők, hogy együtt tegyünk a jó közérzetért.

Autóval érkező vendégeink számára számtalan parkolási lehetőség van a környéken. A gyalogosoknak a macskaköves sétálóutca, tömegközlekedőknek pedig a könnyen megközelíthető központi elhelyezkedés segíti az idejutást. Közelünkben megtalálható az Óbudai HÉV, 1-es, 17-es villamos, buszállomás és metró egyaránt.

Bérléssel kapcsolatban bátran írjon címünkre vagy hívja Pere Andreát:

A Feelwell Centrum várja csapatában!

Terembérleti díjak Rendszeres és alkalmankénti terembérleti díjak. Az árak tartalmazzák az ÁFÁT.

Óradíjas terembérlet

1600 Ft-tól

17m2 > 1600 Ft /óra
20m2 > 2000 Ft / óra
28m2 > 2500 Ft / óra
40m2 > 4 000 Ft / óra
60m2 > 5 600 Ft / óra
70m2 > 5 600 Ft / óra

A termeink foglaltsági időpontjaival vagy bármi más bérleti kérdéssel kapcsolatban keresse Pere Andreát, a Feelwell Centrum vezetőjét: 06 70 420 9493