Iroda, tárgyaló és terembérlés
Budapest 3. kerületben,
napidíj alapon

Kiadó iroda
rövid távra

Tárgyaló
1-2 órára

Előadások,
bemutatók

Tréningek,
nyelvtanulás

Baráti
találkozók

Terembérlés Budapest 3. kerületben, a Feelwell Centerben Óbudán

If you speak English please click here.

 • Terembérlés Budapest 3. kerületben, központi részen, napidíj alapon, projektiroda, tárgyaló, kisebb konferencia terem és pl. jóga, meditáció, coaching és egyéb alkalmakra.
 • Kedvező és rugalmas árazással a létszám és idő függvényében.
 • A termek mérete 10 – 100 m2.
 • Résztvevők 2-100 főig
 • Rendezvényekhez, egyéni konzultációhoz, tanfolyamokhoz, bemutatókhoz vagy kis és nagy csoportos foglalkozásokhoz.
 • 1 eseti alkalomtól kezdve akár állandó rendszeres terembérlet.
 • Igényes, kulturált, klimatizált helyszín
 • Berendezéssel vagy berendezés nélkül
 • Hétfőtől vasárnapig bármikor.

A Feelwell Center iroda és üzleti központ, szolgáltató központ közvetlen a gyönyörű Szentlélek térnél, a római romok, hangulatos kávézók és éttermek szomszédságában várjuk szeretettel a bérlőket. Ez a környezet már önmagában is elegendő, hogy központunk a nevéhez hűen Feelwell, azaz “érezd jól magad” hangulatban fogadja az ide érkezőket.

A Feelwell Centerbe több emeleten, többféle világos, Óbuda kávézókkal teli szépséges sétálóutcáira néző termeiből találhatja meg a számára ideális megoldást. Egyénileg dolgozó és a csapatmunkához szükséges  tevékenységeknek egyaránt remek helyet tudunk biztosítani akár rövid távra is, napidíj alapon. Amennyiben kisebb helyiségre van szüksége vagy nagyobb termet bérelne, akár 50 fős foglalkozásra, előadásra, központunkban megtalálja a megfelelő termet. Nincs olyan nap, amikor ne dolgozna és tanulna rengeteg bérlő és ügyfél a központban. Tárgyaló, iroda vagy rendezvény terem kapacitást keresel, akkor jó helyen jársz.

Feelwell Center – Budapest 3. kerület, Laktanya utca 4.

 

Rövid távra kiadó iroda, tárgyaló és terem

Kiadó iroda, tárgyaló, rendezvény, tréning terem és kisebb konferencia terem bérelhető a Feelwell Centerben rövid távra is, óradíj vagy napidíj alapon. Várunk minden érdeklődőt, aki nem szeretné hosszú távon lekötni magát egy helyre, mégis professzionális környezetben szeretne megbeszéléseket, tréningeket tartani vagy egy projekthez keres rövid távra egy kis, közepes irodát.

Terembérlés Budapest 3. kerületben

Nagy terembérlés Budapest 3. kerület
60-70 m2

Terembérlés Budapest közepes terem
30-40 m2

Terembérlés Budapest, 3. kerület kis-közepes terem
20-30 m2

Terembérlés Budapest, 3. kerület jóga, meditáció
15-20 m2

Bérelhető termeink további  fényképei >

Terembérlés, tárgyaló és iroda bérlés körülményei

A szolgáltató központ termeihez bérelhetőek különböző eszközök is. Helyiségeink felszereltsége sokszínű, emberközpontú szolgáltatásokhoz szükséges berendezéseket tartalmazzák. A masszázságyakon, rendelőasztalokon, terápiás ülőgarnitúrán át a jóga matracokig és nagytermi előadások berendezéséig minden megtalálható. Központunkban portaszolgálat, technikai személyzet, közösségi konyhák, társalgók, öltözők és tusolók is segítik, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsa klienseinek.

Központunk szlogenje, hogy érezzük jól magunkat. Bérlőink is ezt segítik elő, a She Fitness edzőterem, a különböző tanfolyamok, bemutatók és kisebb konferenciák, hogy együtt tegyünk a jó közérzetért.

Autóval érkező vendégeink számára számtalan parkolási lehetőség van a környéken. A gyalogosoknak a macskaköves sétálóutca, tömegközlekedőknek pedig a könnyen megközelíthető központi elhelyezkedés segíti az idejutást. Közelünkben megtalálható az Óbudai HÉV, 1-es, 17-es villamos, buszállomás és metró egyaránt.

A bérlés körülményeivel kapcsolatban bátran kérdezzen, írjon címünkre vagy hívd a Feelwell Center ügyfél-szolgálatot: 06 30 688 0566 

A Feelwell Center vár eseti bérlésre vagy rendszeres bérlői közé!

Referenciát kérhetsz a terembérlés témában pl. a SHE Fitness – Női fitness edzés és személyi edző szolgáltatónktól.

Budapest egyik legjobb helyén bérelt terem fél siker a vállalkozásban!

Terembérlés Budapest, 3. kerület
Bérelhető helyiségek a Feelwell Centrumban

“Fontos az első benyomás!”, szoktuk mondani. Igen, az első benyomás ott kezdődik hová érkezik az ember, a vendég, a kliens. Először körülnéz, rögzíti, amit lát, majd az első gondolat, ami megjelenik a fejében:  Hol vagyok? Milyen ez a hely, ahová érkeztem? Az első találkozás a bizalommal a helyiségen keresztül vezet.

A megfelelő terem bérlése nagy körültekintést igényel.  A szolgáltatásokat igénybe vevő vendég következtetéseket von le a látottak alapján, és ha az számára nem bizalomgerjesztő sokszor a program vagy terápia megkezdése előtt eldönti: Többet ide nem jövök! Hogy ez a mondat ne hangozzon el, mi létrehoztunk egy Központot, amely támogatja a Szolgáltató munkáját minőségi bérlési lehetőséggel.

Projektiroda, tanfolyamok, tárgyalások, jóga, coaching terembérlés Budapest 3. kerület legszebb részén

Feelwell Centrum térkép Budapest 3. kerület
Feelwell Centrum Budapest 3. kerület

Óbuda, a 3. kerület szívében, a hangulatosan kivilágított Szentlélek tér szomszédságában, macskaköves úton keresztül érkezünk meg a Feelwell Központba. A környéken éttermek, kávézók sorakoznak egymás mellett. Terembérlés Budapest számos helyén igénybe vehető, de ritka az ilyen barátságos és kifejezetten vendéglátó környék. Belépünk a Központba és már a recepción igényesen kialakított pihenőrész és várakozási lehetőség fogad bennünket, ez folytatódik az emeleti folyosókon is, ahol kávé, tea fogyasztása mellett lehet élvezni az itt töltött időt a program megkezdése előtt.  Közel 50 különböző szolgáltatás működik jelenleg a Központban, csoportos és egyéni foglalkozások keretében, az alternatív gyógyászaton keresztül a kellemes kikapcsolódásig mindenféle programnak helyet adunk.

Az eredmény sem marad el, hiszen a lényeg test-lélek-szellem szinten az egészség megőrzése és a boldogság elérése, hogy olyan életet tudjunk kialakítani saját magunk számára, amelyben jól érezzük magunkat.

A termeket is egyéni igények figyelembe vételével alakítottuk ki és rendeztük be, székekkel, asztalokkal és egyéb szükséges eszközökkel. Célunk, hogy biztosítsuk a kényelmet és a professzionális környezetet a kitűzött célok eléréséhez.

Miért jobb nálunk bérelni

A terembérlés Budapest különböző kerületeiben más és más szempontokat vet fel. A szépség és egészségházunk egyértelmű szellemisége és tematikája mellett a következő további előnyöket tudod kihasználni:

 • Terembérlet Budapest 3. kerület részletek
  Terembérlet részletek

  Kulturált környezetben, erre a célra kialakított Szolgáltató Ház.

 • A vendégek egy helyen több szolgáltatást is igénybe tudnak venni.
 • Azonos és különböző szakmák találkoznak, ez lehetőség a fejlődésre.
 • Csapatban dolgozni sokkal könnyebb.
 • Jól megközelíthető minden közlekedési eszközzel.
 • Sok parkolási lehetőség van a házat környező utcákban.
 • A bérleti árak nagyon kedvezőek.
 • Az árak az összes költséget tartalmazzák.
 • Ténylegesen csak a bérlési időre kell fizetni.
 • Lehetőség van csak egy órára bérelni.
 • Környezettudatosan működünk.
 • Professzionális WEB oldallal rendelkezünk, amely ténylegesen támogatja Bérlőink számára az új vendégek elérését.
 • Nálunk a Bérlő nem csak Bérlő, hanem egy Csapat része, és fontos, hogy jól érezze magát!
 • Ez a mi missziónk: Érezd jól magad!

Bérelhető termeink és méreteik

Kozmetika 3. kerület
Feelwell Center bérelhető termek 4 emeleten
Szoba szám Méret
 • F01
 15m²
 • 305
 60m²
 • 306
 20m²
 • 401
 40m²
 • 402
 17m²
 • 403
 70m²
 • 404
 28m²
 • 405
 20m²

Termek részletes bemutatása

401-es közepes terem, 40m² 

Közepes terembérlés Budapest 3. kerület
401-es, 40 m²

A Feelwell Centrum  IV/1-es terme a IV. emeleten található, 40 négyzetméteres, laminált parkettás szoba. Ez egy közepes méretű helyiség, mivel többnyire 20 és 60m2-es termek találhatók a Központban.

Emiatt nálunk rendkívül népszerű az óradíjas bérlet, amely Budapest budai oldalán talán a legkedvezőbb konstrukcióban a Feelwell Centrumban elérhető. A helyiség népszerűségét növeli, hogy a bejárat előtt a hatalmas és széles folyosó mellett elkülönített vendégváró rész van kialakítva. Így még jobban biztosítva van a csendes, zavartalan környezet, hiszen a többi nagyobb létszámú programokat biztosító termektől jól el van különítve.

Kiválóan alkalmas mindenféle csoportos foglalkozások megtartására, lehet csendes, halk vagy hangos tevékenység. Gyakran vannak előadások, workshoppok, oktatások, meditáció, coaching, művészetterápiák , tréningek és egyéb alkalmak.

Berendezés és felszerelés

A 401-es termet asztalokkal és székekkel rendeztük be, a fokozatosan kialakult igényekre építve. Legtöbb esetben oktatások és továbbképzések folynak itt, amelyen a résztvevők jegyzetelnek, írnak, ezért pados-székes rendszerben van berendezve, max 32 fő befogadására alkalmas. Padok nélkül, csak székekkel vagy üresen, például szőnyegen ülve 40 főt is tudunk fogadni. Az előadásokhoz és oktatásokhoz külön díj ellenében flipchart táblát és projektort tudunk biztosítani. Célszerű ezeket az igényeket előre megadni, mert korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A helyiségkellemes hőmérsékletét légkondicionáló berendezés szabályozza, amely természetesen a bérlők által szabályozható vagy kikapcsolható. Kiválóan világos, hiszen három nagy ablaka van. A többfunkciós világítás mellett, hangulatvilágításokról is gondoskodtunk, melyeket a szoba különböző részeiben helyeztünk el.

Nekünk fontos, hogy a nálunk töltött idő nyugodt és kiegyensúlyozott állapotot jelentsen a programon résztvevők számára. Figyelmüket teljes egészében az előadásra tudják fókuszálni.

Kényelem és akadálymentesítés

A szünetekben lehetőség van az épületen belül található folyosón és a földszinti recepción elhelyezett fotelokban pihenni. Aki szívesen sétálna, vagy levegőzne az épületből kilépve azonnal megteheti, hiszen a Szentlélek tér festői környezetébe csöppen, ahol éttermek és kávézók várják.

Aki marad az épületben az emeleten kialakított konyhában lehetősége van térítés ellenében kávé, tea fogyasztására, vagy saját, hozott ételek elfogyasztására, melyhez mikrohullámú sütőt, vízforralót, tároláshoz hűtőt, valamint poharakat, tányérokat és evőeszközöket biztosítunk.

Fontos, hogy az épület bejárta akadálymentes és rendelkezik lifttel is. A portaszolgálat munkatársa pedig segít az ide érkező vendégeknek az eligazodásban.

A házunk rendelkezik egy komoly weboldallal és marketing keretrendszerrel, amiben minden szolgáltatónak kínálunk egy-egy alodalt, ahol bemutathatja tevékenységét és ezen keresztül invitálhatja jövőbeli vendégeit. Ezzel biztosítunk egy magas színvonalú online vevőszerzési lehetőséget minden szolgáltatónk részére. Nagyon fontos tény az is, hogy a háznak már van egy kialakult ügyfélköre, akik gyakran igénybe veszik az új szolgáltatásokat is, amennyiben felkelti az érdeklődésüket.

Szolgáltatásainkkal többek vagyunk, mint terem bérbeadók! Légy te is a csapatunk része vagy bérelj nálunk alkalmanként megfelelő méretű termet! Várunk szeretettel!

402-es kis terem, 17m² 

Kis terembérlés Budapest 3. kerület
402-es , 17 m²

Nem árulok el nagy titkot, hogy a legnépszerűbb termünk. 17 négyzetméterével rendkívül kedvező árkategóriába került, ezért nagyon keresett. Legtöbb foglalás erre a helyiségre érkezik és ennek a legnagyobb a kihasználtsága. Az óradíjas terembérlés Budapest 3. kerület Óbudán is nagyon keresett az egyszemélyes konzultációknál, terápiáknál, hiszen legtöbbször csak 1 vagy 2 órás kezelésre van igény és nálunk csak ezt a tényleges időt kell megfizetni. Az óradíjas bérlet Budán az egyik legkedvezőbb árakon elérhető nálunk.

Ez a kis szoba is a folyosótól elkülönített vendégváró résszel rendelkezik. Csendes, az egyéni kliensek érkezése és távozása zavartalanul történik. Egyéni terápiákra, vagy több fős konzultációkra kiválóan alkalmas, maximum 5 főig, mivel a beérkezett igények alapján lett berendezve. Szokott is lenni kiscsoportos meditáció, transzcendentális meditáció, sportmasszázs, svédmasszázs és még sok más egyéb alkalom.

Felszerelés és berendezés

A szobában található egy heverő, egy masszázságy, asztal, székek és egy kis szekrény. Egy nagy ablaka van, amelyen keresztül a természetes fény és a napfény szépen bevilágítja. Természetesen ez sötétíthető is. A helyiség légkondicionált, mely egyedileg szabályozható és kikapcsolható. A világítás mellett, hangulatvilágításról is gondoskodtunk, valamint gyertya és füstölő és további egyéb eszközök használata is lehetséges. A termek bérlése Budapest sok irodájában, ingatlanjában csak a terem használatáról szól, ezzel szemben ahogy fent leírtuk, mi nagyon sokféle eszközt tudunk biztosítani a tevékenységekhez, hisz már most is nagyon sok különböző profilú rendszeres bérlőt szolgálunk ki ezekkel az eszközökkel.

Legtöbb esetben a különböző masszázsoknak ad otthont. Főleg svéd masszázs, irodai székmasszázs, nyirokmasszázs, kismama masszázs, SPA kezelés, Indiai fejmasszázs, talpmasszázs, csakra talpmasszázs és még többféle masszázs lehetőség van, melyekről a WEB oldalunkon (feelwell.hu) részletesen lehet tájékozódni.

A masszázshoz hozzátartozik, hogy a legtöbb olajos és sokan masszázs után még nem haza mennek, nekik nálunk lehetőség van lezuhanyozni. Külön férfi és női öltöző és zuhanyzó áll rendelkezésre a masszőrök vendégei számára. A masszázságy a masszázson kívül a terápiás szolgáltatások kiegészítő kelléke, amelynek segítségével fekve a kliens kellemesen el tud lazulni. Ilyen terápia pl. az energiagyógyászat, de sok egyéb terápia megtalálható nálunk..

A heverő szintén az ellazulást segítő eszközünk, amelyet elsősorban a regresszív és a hipnózis terapeuták használnak. A székek pedig az egyszemélyes, vagy maximum kétszemélyes konzultációkhoz, terápiákhoz szükségesek. Van itt párterapeuta, életvezetési tanácsadó, krízisszakértő,  coach,  karrier tanácsadó.

Váró

A várakozó vendégeknek, klienseknek kényelmesen kialakított várakozó részben lehetőségük van kávé, tea fogyasztására, olvasásra. Kivetítőnkön folyamatosan tájékoztatjuk a Központban működő programjainkról. Az épület bejárata akadály mentesítve van, az emeletre való feljutást lift segíti. A portaszolgálat dolgozói útba igazítást adnak a vendégek számára.

Ne az otthonodban fogad a klienseidet, minőségi helyen nyújts minőségi szolgáltatást! Kényelem a bérlőnek, kényelem a vendégnek! Foglalj még ma, ha egy kiváló csapathoz szeretnél tartozni! Várunk szeretettel a bérlőink között!

A többi terem részletes leírása >> 

F01 – 15m², 305 – 60m², 306 – 20m², 403 – 70m², 404 – 28m², 405 – 20m², 406 – közösségi tér

 

Vissza a főoldalra a Terembérlés Budapest 3. kerület oldalról.

Terembérleti díjak

Rendszeres és alkalmankénti terembérleti díjak. Az árak tartalmazzák az ÁFÁT.

Óradíjas terembérlés Budapest, 3. kerületben

2000 Ft-tól

17m2 > 2 000 Ft /óra
20m2 > 2 400 Ft / óra
28m2 > 3 000 Ft / óra
40m2 > 5 000 Ft / óra
60m2 > 6 000 Ft / óra
70m2 > 7 000 Ft / óra

A termeink foglaltsági időpontjaival vagy bármi más bérleti kérdéssel kapcsolatban keresse a Feelwell Centrum ügyfélszolgalátat: info@feelwell.hu.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére