Access Bars kezelés, relaxáció

Access Bars kezelés - Tóth Andrea

Bejelentkezés:  06 30 688 0566 

Tóth Andrea vagyok, Access Bars kezelő. Szeretettel várlak, amennyiben egy relaxáló kezelés keretében szeretnéd kioldani a működésképtelen, berögzült nézőpontjaid, melynek eredményeként egy örömtelibb életet tudsz teremteni magadnak.

Access Bars kezelés Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Access Bars kezelés, relaxáció.

Az Access Bars kezelés egy olyan világszerte ismert és használt eszköz, amely abban segít, hogy másképp tudj gondolkodni és ez által teremteni, mint korábban. Lehetővé teszi, hogy életünk minden területén teljes mértékig és teljesen éberen, tudatosan jelen legyünk. A tudatosság pedig segít ráébredünk a lehetőségeinkre, a több választásra, a jobb életre. Segítséget nyújt ahhoz, hogy ellenállás helyett megengedésbe, befogadásba kerüljünk és elkezdjük kialakítani az életünket azon az énen túl, akinek eddig hittük magunkat.

Valamennyien a gondolatainkkal, érzelmeinkkel azonosítjuk magunkat, meghatározott  nézőpontokkal alakítjuk ki az életünket, majd ezeket örökítjük tovább generációról generációra. Éppen ezért fordul elő az, hogy gyakran egy bizonyos életterületen akadunk el, vagy, hogy ugyanazok a megoldandó feladataink, mint a szüleinknek. Ezen tudatos vagy tudatalatti hitrendszerek, blokkok kioldására szolgál az Access Bars kezelés.

A Bars 32 pont a fejen, amelyben az összes, különböző életterülethez (kreativitás, karrier, szexualitás, gyógyítás stb.) kapcsolódó gondolatot, érzelmet és nézőpontot tároltuk el. Ezeket hozhatjuk előző életeinkből, a felmenőinktől, illetve ezen életünk jelentősnek vélt eseményeiből. Amikor futtatjuk a barokat, az olyan mintha megnyomnánk egy törlés gombot a számítógépen, jelen esetben a fejen, majd újraindítanánk.

Az első alkalom

A legtöbb ember számára a Bars pontok futtatása az első alkalom arra, hogy megengedjék maguknak, hogy megfontolás nélkül befogadjanak. A végtelen univerzum folyamatosan ajándékokkal halmoz el minket, és mi döntjük el, hogy befogadjuk vagy sem. Amikor gondolatokból, érzésekből működünk, akkor nem létezünk, hanem már eleve elhatározunk, döntünk, és következtetéseket vonunk le, hogy mit és hogyan fogadhatunk be. Ezekkel pedig megteremtjük az elkülönülést, és megszakítjuk a befogadást.

Kezelés közben gyengéden megérintem a fejen a 32 pontot, melynek következtében az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a berögzült viselkedési minták, nézőpontok hozzáférhetőek legyenek. Ha kitöröljük a régi hitrendszert, befogadóvá válunk az univerzum ajándékaira.

Nem csak lelkileg és szellemileg frissít fel egy kezelés, hanem testi szinten is azonnali változás érzékelhető. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések befolyásolják, s ez az első lépés az egészség megbomlása felé. A Bars kezelés kioldja ezt a sejtekre gyakorolt hatást, így azok vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat és hozzájárulnak a test egészségéhez. Beindul a szervezet méregtelenítése, öngyógyító energiaáramlása. Csökken a gyulladás, a testi fájdalmak, a stressz, a szorongás is.

Access Bars kezelés Budapest 3. kerület
Access Bars kezelés – Tóth Andrea

Kiket várunk az Access Bar kezelésekre?

  • Aki úgy érzi megrekedt valamilyen élethelyzetben, s szeretné befogadni a változást.

Van, hogy bizonyos eseményeket, sérelmeket nehezen tudunk elengedni, vagy, hogy egy adott életterületen időről időre ugyanazok a problémák bukkanak fel, csak más szereplőkkel. Segítek kioldani a régi nézőpontokat, érzelmi blokkokat, amelyek megrekesztik az életed, anélkül, hogy újra felszínre hoznánk a helyzet fájdalmát. Nem kell gondolkodnod, válaszokat keresned. Azáltal, hogy a régi berögzült hitrendszeredet töröljük megengedésbe, befogadásba kerülsz, azaz jelen leszel az életedben és könnyebben észreveszed az új lehetőségeket, megoldásokat.

  • Aki túl sokat agyal, válaszút elé került és képtelen dönteni

Mivel a legfőbb célunk az, hogy boldogok legyünk, szeretnénk mindig jó döntéseket hozni. Sok esetben azonban már túlelemezzük a helyzetet, zsong a fejünk a saját eszmefuttatásainktól. A kezelés után azt fogod észrevenni, hogy elcsendesültek a gondolataid. Abban a pillanatban, hogy az elméd nincs útban, szabadon tudsz játszani.

  • Stresszhelyzetek, vizsgadrukk, szorongás, depresszió esetén

Az Acess Bars kezelés során egy meditatív, relaxációs állapotba kerülsz, beindul a szervezet méregtelenítése, öngyógyítása, ezáltal a szorongás, a stressz oldása is. A bars pontok ugyan a fejen helyezkednek el, de érintésük az egész testre hatással van.

  • Alvászavar, álmatlanság

Személy szerint fél évig küzdöttem alvászavarral, napi szintű, pánikszerű éjszakai felriadásokkal, mely a Bars kezelések következtében eltűnt. Már a barsok futtatása során is gyakran elalszanak, illetve azt követően egy kipihent, felszabadult állapotba kerülnek a kezeltek.

Mi lesz a kezelés eredménye?

Az Access Bars kezelés során egy kellemes, meditatív állapotba kerülsz, mindenféle iránymutatás, erőlködés nélkül. A kezelés során nincs szükség arra, hogy újra felszínre hozd, átéld a múlt fájdalmát, ahhoz, hogy a hozzákapcsolódó töltést kitisztítsd. A tisztulással nem csak a saját blokkjaid, hanem generációkra visszamenőleg az ősök traumáit is kioldhatod.

Beindul az energiaáramlás, ezáltal a tested öngyógyító képessége is működésbe lép, megszűnik a szorongás, a stressz. A barok futtatását követően kisimultan, kipihenten „ébredsz” külsőleg és belsőleg is úgy érzed mintha órákon át aludtál volna. Hosszabb távon megfigyelhető, hogy a kioldott blokkok, a megváltozott tudatállapotnak köszönhetőn beindulnak a változások, új ötletek, helyzetek, emberek kerülnek az életedbe.

Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe, mint azelőtt. Sokkal gyorsabban hozol döntéseket, lépsz túl a megrekedt helyzeteken. Mered önmagad választani, nemet mondani másoknak, anélkül, hogy aggódnál mit gondolnak rólad

Mi fog történni a kezelés alatt?

Egy kezelés átlagosan 60 percig tart, ez alatt egy masszázságyon pihensz, én pedig a fejeden lévő 32, különböző életterülethez tartozó pontot gyengéden megérintem. Az agyhullámok lassulása, az energiák áramlása miatt, kellemes bizsergést érezhetsz ezeken a pontokon, az is előfordulhat, hogy elalszol.  Az Access Bars jellemzően egy csendes kezelés, kérdések nélkül is hatékony, sőt az én tapasztalatom az, hogy így eredményesebb is a terápia.

Bejelentkezés:  06 30 688 0566 

E-mail: info@feelwell.hu

If you want to read more about Access Consciousness click here >>.

Vissza a főoldalra az Access Bars oldalról >>>.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére