Loading...
Életvezetési tanácsadás Budapest, 3. kerület

Pere Andrea

Bejelentkezés:  06 70 420 9493

Székely Éva munkatársammal együtt 2017. óta fogadjuk nagy lelkesedéssel és szeretettel a meditálni vágyókat a Budapest, 3. kerületi Feelwell Centrumban. A meditáció nagy mértékben segíti a kiegyensúlyozott életvitelt, különösen a mai rohanó világban. Szerda esténként várunk a Feelwell Centrumban.

Meditáció Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Minden héten szerdán 19.00 – 20.30 között, előzetes telefonos bejelentkezés szükséges Pere Andreánál 06 70 420 9493.

Tudtad, hogy a világ nagy vezetői és sikeres üzlet emberei ma is rendszeresen meditálnak? Hogy a meditáció a legősibb technika életed megváltoztatásához?

Különlegessége az egyszerűségben rejlik, sikeressége pedig a kitartásban.

Egy eszköz, egy kulcs a boldogságodhoz. Általa eljutsz oda, amit el szeretnél érni. A meditáció célja: a boldogság elérése. A meditáció módszere: befelé figyelés. Ez lehetőség arra, hogy megismerd valódi önmagad, a személyiségedtől az egyéniségedig való eljutás eszköze. A meditáció által belépünk abba a csendbe, ami bennünk van. Hiszen az elme békéje nem létezik, egy béke van, az elme nélküli állapot.

Mindenki tud meditálni?

Igen! Velünk született képességünk. Egyetlen titka, hogy csináld!

Miben segít a meditáció?

Mindenben, amit szeretnél megváltoztatni vagy elérni az életedben.

A testi tüneteknek, betegségeknek lelki okai vannak és minden ami veled történik az belőled indul ki. Ebben az a jó hír, hogy, ha belőled indul ki, akkor benned meg is változtatható. Nincs olyan probléma, vagy betegség amire a meditáció ne lenne gyógyír.

Segít a fogyásban, a stressz megszüntetésében, az emberi és párkapcsolatok működésében, az anyagi jólét és bőség megteremtésében, önmagad elfogadásában, de legfőképpen az önszeretetben. Hiszen a legfőbb célunk a boldogság, melyet önmagunk elfogadásával és szeretetével tudunk elérni, mert szeretni csak az tud, aki önmagát is szereti. Üres tányérból nem lehet enni adni. Csordultig kell feltölteni magunkat szeretettel. A benned lévő szeretet pedig kapukat fog nyitni a világ felé és az álmaid elkezdenek megvalósulni, ekkor megérted a meditáció lényegét és mersz nagyokat álmodni, mert rendíthetetlen hittel hinni fogod, hogy bármire képes vagy!

Miért jó a csoportos meditáció?

A csoportos meditációknak rendkívül nagy élménye van. Az élmény mellett azonban az összekapcsolt tudat és az energia koncentráltsága nagy segítség a változás beindításához.

Mikor érdemes meditációt tartani?

Meditálni bármikor lehet, általában a reggeli és esti órákban szoktunk, de napközben is nagyon sokat segít például egy feszült, stresszes állapot feloldásában és ilyenkor a probléma megoldása is megtörténik, könnyedén, gyorsan. Vannak munkahelyek, ahol már elterjedt a munkaidő alatt végezhető meditáció, hiszen a munkahelyek vezetői is felismerték, hogy jobb a teljesítő képességük a rendszeresen meditáló embereknek.

Milyen gyakran kell vagy szabad meditálni?

A meditációt az életünk természetes részévé kell tennünk, úgy mint a fogmosást. Legyen igényed rá, legyen hétköznapi rutinfeladat, váljék szokássá, majd jellemmé,  meditálj minden nap vagy naponta többször is, lehet egy órát vagy csak tíz percet, lényeg, hogy érezz rá az ízére és akkor tudni fogod neked milyen gyakran kell. Nem tudod túladagolni és nincs mellékhatása sem. Élj vele, mint lehetőség az életedben.

Vissza a főoldalra a Meditáció oldalról.