Regressziós terápia 3. kerület

Radics Péter

Bejelentkezés:  06 70 420 9493

Radics Péter vagyok, szeretettel várom a Feelwell Centrumban regressziós terápia konzultációra, amennyiben olyan, akár régóta húzódó hétköznapi élettel kapcsolatos vagy egészségi problémáid vannak, amiket nem tudtak diagnosztizálni és megoldani hagyományos vizsgálatokkal és módszerekkel.

Regressziós terápia, Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Radics Péter vagyok, regressziós terapeuta és tanácsadó.

2008. óta foglalkozom emberek gyógyításával. Gyógyítás, mert minden betegség lelki és karmikus eredetű.

Munkám során segítek pácienseimnek felismerni a múltbéli sérüléseiket, fájdalmaikat és elakadásaikat. Ezek jelenlegi életükre, hétköznapjaikra, másokkal való kapcsolataikra és a magukról kialakított általában negatív önképükre is hatással vannak. Hiszem, hogy a terapeuta feladata a felelősségteljes tanácsadás. Eszköze a megfelelő kérdezés technika, mely által a páciens sokszor maga ismeri fel a saját problémáit, és mindenekelőtt az elfogadás, mely által a páciens biztonságban érezheti magát nálam.

Regressziós terápia területei

A jelen életünk gyerekkori traumáinak feldolgozásán túl, abban is segít a terápia, hogy információt kaphatunk előző életeinkből áthozott, mélyen belénk ivódott és rögzült rossz szokásainkról, viselkedésünkről, gondolkodásmódunkról, mely által jobban megismerhetjük önmagunkat, téves mintáinkat és könnyebben változtathatunk dolgainkon. Sok éves tapasztalatom alapján megfigyeltem, hogy az élet két területén vannak a legnagyobb elakadások. Ez a munka, pénz és a párkapcsolat, tágabban véve az emberi kapcsolatok.

Sokszor a párkapcsolatok karmikusan annyira terheltek, hogy emiatt hiába szereti egymást két ember, nem működik az együttélés. Ezért terápiáimat kiegészítettem párkapcsolati tanácsadással is, melyek során elsődleges szempont a karmikus nehézségek feloldása. A pácienseim visszajelzései alapján, az ülések után a változás szemmel látható és magától bekövetkezik.

Az anyagi problémák hátterében meghúzódó karmikus akadályok – melyek általában előző életekben elkövetett vagyonnal és hatalommal való visszaélés miatti tudat alatt lévő bűntudat vagy a pénz hozzátársítása valamilyen attól független eseményhez pl. valaki elvesztéséhez, mely következtében jelen életünkben tévesen azt gondolhatjuk, hogy ha pénzem lesz, meghal a szerettem – szintén sikerrel feloldhatók és ezáltal rövid időn belül megtörténik az anyagi gyarapodás. Sokszor nagyon kevés is elég a változáshoz.

Regressziós terápia eredményei

Pácienseimet a foglalkozásokon túl a változáshoz szükséges lépések megtételére is biztatom és segítem őket benne, mert úgy tapasztalom, hogy sokuknak ez megy a legnehezebben. Célom mindenképpen a változás elérése, hogy a hozzám érkező páciensek életét jobbá, könnyebbé tegyem. A problémáikra más szemszögből való megvilágítással közösen megoldást találunk, valamint a megrekedt élethelyzetükből kibillentem őket.

Jó érzéssel tölt el az, amikor pácienseimtől azt hallom, hogy „Annyi helyen jártam már és csak ez a módszer segített.” vagy amikor sok éve súlyos beteg emberek kitartó munkával gyógyulnak meg a segítségemmel.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére