Relaxálás a mindennapi rohanásban

A Feelwell Centrum – Szépség és egészségházban egy helyen tudsz igénybe venni többféle relaxálásban, relaxálás tanulásban segítő szolgáltatást. Megtalálható nálunk női fitness, baba-mama torna, páros edzés, svéd masszázs, hatha jóga, lélek jóga, meditáció, életvezetési és családi tanácsadás és még sok más szolgáltatás. Ezek mind arra irányulnak, hogy segítsenek a feszült és rohanó hétköznapokban relaxálni, hogy kiegyensúlyozottan tudjál élni a mindennapokban, családoddal, barátaiddal és munkatársaiddal. Várjuk további szolgáltatóinkat is, akik ezen a szolgáltatás területen tudnak profi színvonalat nyújtani.

Egy eset a sok közül, amiben sikeresen tudtunk segíteni az elmúlt években.

László, egy rendkívül rohanó életet élő üzletember keresett meg pár éve. Multinacionális cégtulajdonosként rengeteget utazott és nagyon feszültek voltak a mindennapjai. Magára sem ereje, sem ideje nem volt. Eljutott arra a pontra, amikor már aludni, kikapcsolni nem tudott. Ekkor jött el hozzám.

Első alkalom után egyből érezte, hogy teljesen megváltozott, állapota azonnali javulásnak indult mintha kicserélték volna. Elmondása szerint az idejét sem tudta már, mikor tudott így kikapcsolni, mint kezelés közben, és legnagyobb örömére végre megtapasztalta ismét a nagy rohanásban elfelejtett legfontosabb kincset: az önmagával-való kapcsolatát. Onnantól kezdve megfogadta, hogy bármilyen sok a teendője, heti rendszerességgel megadja magának a kezelésekre az időt. Élete jó irányba változott, megtanulta élvezni a pillanatot, így nem rohanással telt a nap, és kevesebb erőfejtéssel több mindent tudott elérni. Legnagyobb meglepetésére, ahogy benne tisztultak dolgok, körülötte is több idő jutott élete többi területére és a cégénél régóta fennálló problémák megszűntek. Saját önismeretén keresztül másokkal is teljesen megváltozott a kapcsolata és a cég dinamikája is javult. Azóta élete és cége részévé tette az önfejlesztést és mindennapjaiban és üzleti életében is élvezi gyümölcsét.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére