Szépülj velünk

A Feelwell Centrum – Szépség és egészségházban egy helyen tudsz igénybe venni többféle fitness és wellness szolgáltatást. Megtalálható nálunk női fitness, baba-mama torna, páros edzés, svéd masszázs, sport masszázs, hatha jóga és még sok más szolgáltatás. Ezek mind szépítik a testet és a lelket egyaránt, valamint egészségesebbek is lesztek a rendszeres testmozgástól. Várjuk további szolgáltatóinkat is, akik ezen a szolgáltatás területen tudnak profi színvonalat nyújtani.

Egy sikertörténet a sok közül az elmúlt évekből.

Zita eldöntötte, hogy életmódot változtat. Fogyni akart. Ahogy sokaknak, neki is nehezen mentek le a kilók és megkért, hogy dolgozzunk erre a témakörre.

Az alternatív energia kezeléseken kívül a személyre szabott önismereti módszerekkel elkezdtünk a túlsúly, víz és salakanyag megtartás lelki okait is megnézni és lépésenként feldolgozni. Alig telt el két hét és ámulattal nézte magát a tükörbe és fogadta a bókokat arról, hogy milyen jól néz ki és hogy mennyit fogyott. Ahogy a tudatalatti blokkok (sérülések) oldódtak, úgy engedte el a szervezete fizikailag is a fölösleges, addig cipelt súlyt. Zita története nem egyedülálló, sokan keresnek meg ilyen és ehhez hasonló problémákkal. A She Fitness-el együtt személyes programot fejlesztünk ki, hogy a legtöbbet hozzuk ki a páciensből a látványos és maradandó változás érdekében.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére