Családi problémák

Családi problémák, viták megoldása

A Feelwell Centrum – Szépség és egészségházban egy helyen tudsz igénybe venni többféle családi problémák megoldásában hatékony szolgáltatást. Megtalálható nálunk kineziológia, életvezetési és családi tanácsadás, női fitness, páros edzés, hatha jóga, lélek jóga, meditáció,  és még sok más szolgáltatás. Ezek mind arra irányulnak, hogy segítsenek a feszült és rohanó hétköznapokban megoldani a családi problémákat. Nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozottan tudjátok a családotok mindennapjait megélni. Várjuk további szolgáltatóinkat is, akik ezen a szolgáltatás területen tudnak profi színvonalat nyújtani.

Családi problémák megoldása Budapest 3. kerület
Családi problémák megoldása

Egy eset a családi problémák közül, amiben sikeresen tudtunk segíteni az elmúlt években.

Klaudiáék a fiúk súlyos beszédrendellenessége miatt kerestek meg. Az 5 éves Danika annyira dadogott, hogy beszéde az óvodában és barátai közt is nehézségeket, frusztrációt okozott. Ez a jelenség egyre gyakoribb a családi problémák között. Mivel 350 kilométerről jöttek Budapestre hozzám segítségért, gyors és hatásos megoldás kellett, így az egész családot (Danikát, Apukát és Anyukát is) külön-külön kezeltem 4 napig, napi kétszer. Ez rendkívüli szituáció volt a távolság miatt, intenzív kezelés.

Az alkalmak közbeni önismereti beszélgetések a szülőknél sok mindent felszínre hoztak. A saját gyerekkorunkból a párkapcsolatukon át a mindennapi viselkedésminták és stresszkezelés berögződésekig, sok mindent megértettek önmagukról, a családjukról és kapcsolataikról. Nem csak önismereti tapasztalatokból, de régi tanári és óvónői éveimből is pontosan tudom, hogy a gyerekek a szülői mintákat viszik tovább. Ezért bármivel kezeljük a gyereket, a szülőket ugyanolyan fontos önismeret alá vetni.

Személyre szabott módszer

A személyre szabott módszereknek meglett a hatása, ahogy teltek a napok az addig türelmetlen Danika (aki alig bírta végig várni az első kezelést) egyre nyugodtabb, nyitottabb lett és boldogan várta a további alkalmakat. A szülők addig feszült állapota is szépen lenyugodott és élvezni kezdték a Pesten töltött idejüket együtt. Ekkor már ők is érezték a változást és örömmel mondták, hogy jó igazán EGYÜTT lenni a családdal, nem csak egymás mellett – ez már nagy szó.

A 4 nap végére szemmel látható volt a változás és érezhető a család dinamikájáról, és egyenként is mindenkin. Klaudiával megbeszéltük a további online időpontokat, illetve házi feladatokat, amiket innentől kezdve a család magáért is tud tenni. Ezt követően elbúcsúztunk egymástól és autóba ültek.

Aznap reggel, épp hogy indultak haza, Danika a kocsi hátuljából elkezdett a szüleihez életében először folyékonyan, dadogás nélkül beszélni. Klaudia sírva, ujjongva hívott azonnal. Hihetetlen örömmel indultak útnak, meglett munkájuk és összefogásuk gyümölcse.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére