Bakonyi Márta DuoLife Budapest 3. kerület

Bakonyi Márta

Bejelentkezés:  06 30 688 0566 

DuoLife Egészség Klub, Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Kedves Látogató! Bakonyi Márta vagyok és szeretettel köszöntelek a

DuoLife Egészség Klub oldalán.

A DuoLife Egészség Klub szerveződést azért hoztuk létre, hogy segítsünk az embereknek a mai világ kihívásait megoldani, megőrizni az egészségüket, helyesen megtervezni a táplálkozásukat és egészségügyi a problémáikhoz alternatív megoldásokat adjunk!

Rohanó világunkban a helytelen táplálkozás az egyik legnagyobb betegség forrás, azaz a nem megfelelő minőségű ételek, továbbá a rohanás, a stressz, a rossz levegő, stb.

DuoLife Budapest 3. kerület
DuoLife Feelwell Centrum

Hogy tudunk tenni magunkért a DuoLife módszerével?

Gyere el a Klubba és elmondjuk! A klubot a DuoLife cég támogatja, a természetes alapanyagból készült termékeivel, hasznos gondolatokkal és ötletekkel. A DuoLife válasz az élet kihívásaira! Ha úgy érzed, hogy szeretnél tenni Önmagadért és az egészségedért, köztünk a helyed! Várunk szeretettel!

A márka különleges odafigyeléssel a legrészletesebb apróságokkal törődve, napról napra erősödik a lengyel piacon, és 8 hónapja egész Európában. Összeköt minket a szenvedély, lelkesedés és, a közös célunk. Mindig igyekszünk egy lépéssel mások előtt járni, utat mutatni, és megadni a válaszokat az egészséges élet kérdéseire.

Nem tudtunk semlegesnek maradni a dinamikus növekedésre és szüntelenül fejlődő wellness piaccal szemben Lengyelországban és a világon. Természetes volt a döntés a további fejlesztést illetően és a márkateremtéssel kapcsolatban, ami egyre ismertebbé teszi a klubbot és a termékeinket.

Különböző területeken a szakértőink csoportja, és a közös cél meghozta a különleges termék alkotásával – DuoLife Napi DuoLife Éjszaka. Következő lépésként a DuoLife Medical Formula vonalból az étrend-kiegészítőket vezettük be – amelyeket megkülönbözteti a minőségük és szabadalmaztatott kifejezetten arra kidolgozott formula.

Ajánlatunkból:

Tudományos vélemény a Chlorofil kapcsán

“A Chlorofil tiszta formájában az egyik legértékesebb termék fáradt és stresszes emberek számára. Segít tisztítani a szervezetet és szinte minden belső szerv hatékony regenerálódását javítja, továbbá rendkívüli vérszállító képességének és antiszeptikus tulajdonságainak köszönhetően segít a patogén baktériumok eltávolításában. Mindezek miatt a klorofill nélkülözhetetlen azok számára, akik egészségüket és szépségüket a lehető leghosszabb ideig szeretnék fenntartani, valamint azok számára is, akik fel akarják gyorsítani a betegség által érintett szervek regenerálódásának folyamatát.”

Dr. Piotr Kardasz, PhD, DuoLife Tudományos Tanács elnöke

Folyékony klorofill

100% természetes, teljes, folyékony klorofill. Ajánlott napi adag: 2 X 10 ml, Csomagolás: 750 ml üvegben Tárolás: szoba hőmérsékleten (felbontás után célszerű hűtőben), gyermekek elől elzárva tartandó.

Tekintsük meg a DuoLife termékeit a teljesség igénye nélkül.

Biztos mindenki talál megfelelőt a fenn álló problémákra! További információt találsz Facebook oldalunkon és a termékeket itt találod meg.

Látogass meg minket szerdán 18 órakor az Egészség Klubban, bejelentkezés: +36306037660 Bakonyi Márta, 1033 Budapest Laktanya u. 4. szám alatt a Feelwell Centrumban!

Azt kívánom, hogy mától minden napod legyen különleges!

Vissza a főoldalra a DuoLife egészség klub oldalról >>>

Feelwell Centrum terembérlés tetejére