Holisztikus terápia

Holisztikus terapeuta Korsósné Laczkó Mária Róza

Holisztikus terápia - Korsósné Laczkó Mária Róza

Bejelentkezés:  06 30 688 0566 

Holisztikus terápia, egészségfejlesztés Budapest 3. kerület, a Feelwell Centrumban. Korsósné Laczkó Mária Róza vagyok, holisztikus terapeuta. Üdvözöllek az oldalamon és bátorítalak, hogy jelentkezz be egy konzultációra, mert egészen máshogy fogod látni a lehetőségeidet az alkalom után. Konzultációt hétfőtől – péntekig tartok, telefonon egyeztetett időpontban.

Holisztikus terápia Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Holisztikus terápia, egészségfejlesztés máshogy.

Korsósné Laczkó Mária Róza vagyok, holisztikus szemléletű egészségfejlesztő tréner, manuál-, mozgás-, művészetterapeuta. Holisztikus módszer szerinti egészségfejlesztéssel foglalkozom. A holisztikus terápia megközelítéssel a megelőzés legfontosabb feladata az egészségfejlesztés. Én magam is nagy hangsúlyt fektetek testem regenerálására, lelkem ápolására, elmém és szellemem karbantartására. A test, a lélek és a szellem harmonikus egysége adja az egészséget. A holisztikus szemlélettel kezelő terapeuta a testi-lelki-szellemi egészség helyreállítására, fenntartására törekszik és a betegségek kialakulásának megelőzésére koncentrál.

Üdvözöllek a Feelwell Centrumban és bátorítalak, hogy jelentkezz be egy konzultációra, mert egészen máshogy fogod látni a lehetőségeidet az alkalom után. A változtatás – változás nem könnyű, de tudatos odafigyeléssel a berögződött, akadályozó szokásaidat (ha apránként, akkor apránként!), új, minőségi, életet támogató szokásokra cserélheted. Kezd el még ma! Gyere és tapasztald meg te is a hétköznapok erőt adó békéjét és harmóniáját. A változásod csodálatos folyamatban nyújtok segítő kezet. Szeretettel várlak egyéni kezelésre, konzultációra. Konzultáció, kezelés hétfőtől – péntekig, előre egyeztetett időpontban.

A Holisztikus pulzálás, az energiák szabad áramlásának világa. A természet, mint a kisebb egész és a spiritualitás, mint a nagyobb egész mindig is a részeim voltak, ösztönös, tudattalan társaim és segítőim.

Egyéni tapasztalat és élmény

Életem néhány eseménysorozata sok várt és váratlan helyzettel ajándékozott meg, mindezeknek hatására tisztulni kezdett a kép, ekkor tudatosult bennem, hogy mennyi minden létezik a fizikai valóságon túl. Számos értékes és hasznos tapasztalattal és jó néhány gyomorba vágó élménnyel gazdagodtam és elindultam az önismeret színes és rögös útján. Keleti-, és nyugati önismereti, önfejlesztő módszerekkel és technikákkal, természetes gyógymódokkal kezdtem megismerkedni. Sorra jöttek és jönnek az egymásra épülő képzések, tanfolyamok, előadások és könyvek, melyek mind-mind építőkövei életem házának, ahol otthonra leltem.

Elhatároztam, hogy a holisztikus egészségfejlesztésnek szentelem az életemet, ezzel fogok hivatásszerűen is foglalkozni. Kiegészítő természetgyógyászati terápiás eljárásokat kezdtem tanulni, majd az életünkben és preventív, terápiás kezelésként is alkalmazni.

Ezek a sokoldalú, csodás módszerek, minden életkorban képesek azonnal érezhető hatást és maradandó élményt nyújtani.

Holisztikus terápia Budapest 3. kerület
Holisztikus kezelés – Feelwell Centrum

Holisztikus kezelés módszerei

Érintésterápiák közül a Calatoniát – a test és tudat egyesítésének módszerét, a Szeretetmasszázst –  a fizikai test rezgésszintjét, adott energetikai állapotát áthangolja és a Holistic Pulsing lélekmasszázst és terápiát – a test-szellem-lélek harmonizálásának gyengéd módszerét alkalmazom szeretettel a kezelések, terápiák során.

A Holistic Pulsing egy olyan egyedülálló és különleges módszer, amellyel a test ellazul – a lélek megnyugszik – a gondolatok kitisztulnak. A Holistic Pulsing a maga áramló ritmusával, egy sokoldalú érintésterápiás módszer; finom ringatásra, gyengéd pulzálásra emlékeztető technika, – lélekmasszázsnak is nevezik- a lélek érintése, ringatása a testen keresztül. Az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása miatt az egyik leghatékonyabb stresszoldó, stresszkezelő, relaxációs, blokkoldó, regenerációs, preventív módszer.

Holistic Pulsing két fő irányzatát a Lélekmasszázs gyengéd ringatást és a Gyógyító pulzáló ringatást alkalmazom. A testet folyamatos ringató mozgásban hozzuk; ritmusos, pulzáló mozgással az egész testet – fejtetőtől a lábujjakig – átmozgatjuk, hatására a testben áramló energia blokkok oldódnak, az energia pályák tisztulnak, az öngyógyító folyamatok aktivizálódnak.

A kezelések segítségével a változás kapui megnyílnak; visszanyerhetjük saját ritmusunkat, rátalálhatunk belső egyensúlyunkra, megőrizhetjük vitalitásunkat. Az átélt élmények leginkább egy békés, meditatív, éber- vagy mély alvásra emlékeztető állapotra hasonlítanak.

Holisztikus terápia kezelések

  1. Energiamasszázs
  2. Kristálymasszázs
  3. Babamasszázs
  4. Csecsemő masszázs
  5. Baba-Mama masszázs
  6. Hangmasszázs
  7. Jógapszichoterápia
  8. Test- és fülgyertya terápia

A fenti holisztikus terápia kezelésekről részletes leírást itt találhattok.

Szeretettel várlak egyéni kezelésre, konzultációra.

Bejelentkezés:  06 30 688 0566 

E-mail: info@feelwell.hu

Ha független leírást is szeretnél olvasni nézd meg a wikin a holisztika leírását.

Vissza a főoldalra az Holisztikus terápia oldalról >>>.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére