Gyászterápia 3. kerület

Selmeczi Márta

Bejelentkezés:  06 30 688 0566 

Gyászterápia és életvezetési tanácsadás. Selmeczi Márta vagyok, életvezetési tanácsadó. Specialitásom a gyászterápia és a veszteség tanácsadás. Üdvözöllek az oldalamon és bátorítalak, hogy jelentkezz be egy konzultációra, mert sokat fogok segíteni, hogy feldolgozd szeretted elvesztését. Az alkalom, alkalmak után sokkal teljesebb életet fogsz tudni élni és összpontosítani a saját boldog jövőd alakítására.  Konzultációt hétfőtől – péntekig tartok, telefonon egyeztetett időpontban.

Életvezetési tanácsadás, gyászterápia, Selmeczi Márta bemutatkozás

A gyászterápia egy speciális fajtája az életvezetési tanácsadás konzultációknak. Azokat várom a gyászterápia alkalmakra szeretettel, akik a közelmúltban, vagy régebben vesztették el szerettüket, és szeretnék fájdalmukat feldogozni, előrelépni, újrakezdeni. Azért érdemes eljönnöd a gyászcsoportba, mert zárt közösségben, hasonló eseményeket átélt emberekkel együtt tudsz változtatni, és megnyílni, ahogy az számodra a legjobb. Nem vagy egyedül, e mellett szakmai és életbeli tapasztalatommal segíteni fogok, hogy változtatni tudj.

Mi történik a terápia során?

A gyászcsoporton beszélgetünk, meditálunk, valamint szituációs, és pszichodrámán belüli feladatokat is megoldunk, amelyek segítenek téged a mindennapokban, érzelmeid kifejezésében és feldolgozásában, hogy előre tudj lépni.

Miben segít a gyászterápia?

Gyászterápiával, veszteség feldolgozással foglalkozom, amelyek abban segítenek, hogy az újrakezdés útját járhasd. A fájdalom, a szenvedés ilyenkor betemet, és ezen szeretnék változtatni, hiszen saját tapasztalatból tudom, hogy ez rendkívül nehéz időszak. Két gyermekem elvesztése után éveken keresztül megtagadtam fájdalmam, és robotként tettem dolgom. Ma már tudom, hogy ez lehetett volna másképp, és családom tagjai is kevesebb kínt éltek volna meg. Minden egyes nap azon tevékenykedek, hogy minél több embernek segíthessek, hogy a gyász időszakát a lehetőségekhez mérten könnyebben tudja átvészelni, és újra megélje életét, és oda tudjon figyelni szeretteire.

Ebben segít a zárt gyászcsoport, ahol bizalmi körben vagyunk, és dolgozunk önmagunkon. Egyénileg, párban is akár fordulhatnak hozzám. Ma már boldog párkapcsolatban élek, gyermekem is született, akire a mai napig csodaként tekintek. Ha én nem változtattam volna, akkor ez nem történhetett volna meg. Az életvezetési tanácsadásaimon, ahol már a veszteség feldolgozásán túllépve, az élet egyéb területeit igyekszünk harmonizálni, szintén kiemelt figyelmet szentelek az újrakezdésnek. Lehet ugyanaz a hivatás, a párkapcsolat, de a lényeg, hogy merjünk új szintre lépni. Önmagunkért, önmagunkkal és másokért egyaránt.

Egy gyászterápia köszönő levél a sok közül.

Úgy éreztem kakukktojásként érkeztem a csoportba: a feleségemet kísértem el az Édesanyja halála miatt. Nekem „csupán” az előző házasságom és az abban történt veszteségek voltak feldolgozandóak. A beszélgetések során az elhangzottak, gyakorlatok az én bajaimra is értelmezhetőek voltak, sőt érdekes megvilágításba helyezték önmagam megismerését. Most a terápia végén látjuk csak, hogy olyan „mélyről” jöttünk, hogy ezt csupán az idő nem oldhatta volna meg. De Márta kitartása és szakmaisága segítség volt a kiútban.

Köszönjük a segítséget!

További sikeres munkát kívánunk! Zsolt

Vissza a főoldalra az Életvezetési tanácsadás, gyászterápia oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére