Munkahelyi stressz hatás megszüntetése

A Feelwell Centrum – Szépség és egészségházban egy helyen tudsz igénybe venni többféle relaxáláshoz és aktív pihenéshez köthető szolgáltatásokat. Megtalálható nálunk női fitness, páros edzés, svéd masszázs, sport masszázs, hatha jóga, meditáció, életvezetési és karrier tanácsadás és még sok más szolgáltatás, ami segít leküzdeni a munkahelyi stresszet. Várjuk további szolgáltatóinkat is, akik ebben a szolgáltatás területen tudnak profi színvonalat nyújtani.

Egy munkahelyi stressz kezelés sikertörténet a sok közül az elmúlt évekből

Egy rendőrnő, Andrea keresett meg teljesen elkeseredve. Pánikrohamokkal küzdött. A munkáját nem tudta jól végezni ettől a munkahelyi stressztől, de még a mindennapi tevékenységeit sem, mint például boltban járásra is képtelen volt. Hozzám is minden bátorságát összeszedve, családja segítségével érkezett.

Az energia kezelések mellett a hozzá illő önismereti módszerekkel megkerestük és visszamentünk problémája forrására. Hamarosan kiderült, hogy egy rendőrségnél történt esetre vezethető vissza a pánikroham kezdete, mélyebb szinten pedig elnyomott gyermekkori félelmeket, fájdalmakhoz kapcsolta a tudata, ide vezethető vissza. Amint erre Andrea rálátott, elkezdett gyógyulni és önbizalmát visszaszerezni. Következő alkalmon már büszkén mutatta színes körmét, amit magának festett – az addig önmagába forduló nő elkezdett újra életre kelni.

Egy hét kezelés után úgy döntött, hogy – bár még segítséggel – de elmegy bevásárolni, másfél hét után egyedül jött hozzám, kettő hét múlva pedig visszament a rendőrségre dolgozni. Andrea munkahelyi stressz okozta pánikbetegsége teljesen megszűnt.

Ahogy megértette jobban tudatának működését, feldolgozta és elengedte félelmeit, visszanyerte életerejét, önbizalmát és életkedvét. Rövid idő alatt ismét sugárzó, stabil és vidám nő lett, aki teljességgel tudja munkáját végezni és élni az életét.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére