Török Anikó

Érzelmi jóga

Bejelentkezés:  06 30 688 0566 

Érzelmi jóga, Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Érzelmi jóga köszöntő

Örömmel indítja útjára a Feelwell Centrum az új, Érzelmi jóga szolgáltatást.

A módszer

Ez a módszer nemcsak kiváló kikapcsolódási forma, de érzelmi intelligenciánknak fejlődési lehetőség is. Sok módszer foglalkozik a testünk egészségével, rengetek jó és hasznos szakemberrel. Sok módszer foglalkozik az érzelmi világunkkal, híres terápiákkal, átütő változásokkal. Ez a módszer viszont végre a két fontos elemet ötvözi egyben:

Várt hatás

Az érzelmi világunkat és a mozgást-nyújtást. A végeredmény: javulás a fizikai állapotban és közérzetben egyaránt. Mindenkinek egyéni, de kézzelfogható a változás, így arra biztatunk, hogy próbáld ki és érezd meg magadnak a speciális jóga jótékony hatásait! Mivel érzelmeink életünk minden területére hatással vannak, ez a joga úgy szintén pozitívan hat ezekre a területekre; legyen ez egészségügyi, párkapcsolati, munkahelyi vagy bármi más terület.

Hatás mechanizmus

Kutatások bizonyítják, hogy a karrierben elért sikerek és az előrelépés nem csupán az általános intelligenciától függ. Az intelligencia mellett, ezt az érzelmi fejeltségünk is jelentősen befolyásolja, mivel sokban ez határozza meg reakcióinkat helyzetekre és személyekre. Érzelmeink azt is befolyásolják, hogy mennyire “szívvel-lélekkel” dolgozunk és végezzük el a ránk bízott feladatokat. Így van ez életünk többi területén is.

Érzelmeink megismerésével mélyebb kapcsolatot teremthetünk magunkkal, a megérzéseinkkel és másokkal is, ezáltal kiélezve érzékenységünket és megérzéseinket minden élethelyzetben. Ez az indikátor áldásként szolgál a döntéshozásban és a kommunikációban is.

Érzelmi jóga részletek

Új távlatok nyílhatnak meg önbizalmunkban, magabiztosságunkban és közérzetünkben egyaránt. Ez elkerülhetetlen segítő hatást gyakorol környezetünknek és életünknek minden aspektusára. A jóga önmagában egy ősi testmozgás, ami évezredek óta segíti az embereket a közérzet és egészségük javításában világszerte. Jótékony hatása nem maradt észrevétlen a nyugati kultúrában sem, sem elfeledett a Keletiben.

A barlangokban elvonult jógiktól a villákban élő híres emberekig egyaránt sokaknak ad ez a módszer csodás átalakulásokat, változást, segítséget a mai napig és változtatja, formálja egészségüket és életüket. Ez az erőteljes tan akkor a leghatékonyabb, mikor az érzelmekre van kiélezve: innen az érzelmi jóga sokatmondó elnevezése.

Jelentkezz nálunk

Ha felkeltette az érdeklődésed a jógának ez a módszere, akkor szükségtelen várakozni, akár a héten légy Te is részese ennek a csodálatos programnak! Várunk szeretettel mindenkit a Feelwell központban, aki kipróbálná a jógának ezt a formáját, kortól és előképzettségtől független. Kérdésekkel és információkkal kapcsolatban hívj minket bátran!

Vissza a főoldalra az Érzelmi jóga oldalról >>>

Feelwell Centrum terembérlés tetejére