Természetgyógyász Budapest 3. kerület

Természetgyógyász partnereink

Természetgyógyász Budapest 3. kerületi konzultációra bejelentkezés:  06 70 420 9493

Szeretettel várunk a Feelwell Centrumban természetgyógyászati kezelésre és konzultációra, amennyiben olyan, akár régóta húzódó egészségi problémáid vannak, amiket nem tudtak diagnosztizálni és megoldani hagyományos vizsgálatokkal és módszerekkel. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de ha fogyni szeretnél és ez nem sikerül régóta, akkor ebben is tudunk segíteni Neked természetgyógyászati eljárással.

Természetgyógyász Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Kiknek javasolt a természetgyógyász konzultáció

Azokat a hölgyeket és urakat várjuk természetgyógyászati konzultációra, akik elvesztek az egészségügy útvesztőjében:

  • orvostól-orvosig járva nem kaptak diagnózist
  • panaszaikra nem tudtak orvosi megoldást nyújtani az egészségügyben
  • keresik az életminőség javítás lehetőségeit az orvosi kezelés mellett
  • aktívan tenni akarnak a hosszú távú egészségmegőrzéséért, és nem igazodnak el az egymásnak ellentmondó internetes információk és önjelölt táplálkozási tanácsadók sűrűjében
  • nem hisznek a csodaszerekben 🙂 viszont tudják, hogy az egészségi állapotunkért legnagyobb részben önmagunk vagyunk felelősek

Természetgyógyász Budapest, 3. kerületi konzultáció

Természetgyógyász Budapest 3. kerületi konzultációkat és kezeléseket tartunk rendszeresen, itt a Feelwell Centrumban. Ehhez szükséges előre bejelentkezni hozzánk.

Az egyórás egészségügyi konzultáció során részletesen megbeszéljük a felmerülő egészségügyi kérdéseket, melyekre az orvosi rendelés keretei között általában nincs mód. Segítünk az eddigi leletek értelmezésében, szükség esetén további vizsgálatokat javaslunk. Cél az okok felderítése, a probléma valódi forrásának felszámolása. Átnézzük az eddigi terápiákat, javaslatokat teszek a táplálkozással, étrend kiegészítőkkel és az esetleg szükséges gyógyszerekkel vagy gyógynövényekkel kapcsolatban.

Mindezt úgy tesszük, hogy messzemenően figyelembe vesszük az egyéni élethelyzetet és a megvalósíthatóságot! Adott esetben további gyógyító vagy támogató szakembereket is javaslunk.

A konzultációt követően elektronikus formában küldünk egy összefoglalót.

A fitoterápia ( ezen belül hormonegyensúly tanácsadói képzés ) és az alkalmazott táplálkozási ismeretek. Régóta ismert, hogy az egyén egészségi állapotát  az életmód 43 %-ban befolyásolja. ( összehasonlításképpen : az egészségügyi ellátás 11 %-ban játszik szerepet )

Az életmódon belül is kiemelt jelentőségű a táplálkozás, ráadásul ez befolyásolható tényező ( szemben például az életkorral vagy a genetikai problémákkal ) Tapasztalataink szerint az egyén számára megfelelő táplálkozással nem csak az egészség megőrzésében, hanem sokféle, az orvosok által funkcionálisnak minősített panaszon lehet segíteni. Egyes esetekben akár gyógyíthatatlannak tartott állapotokban is teljes tünetmentesség és ezzel életminőség javulás érhető el.

Tevékenységünket tudományos alapokon végezzük, folyamatosan követjük a szakirodalmat, rendszeresen részt veszünk továbbképzéseken. A szakmai háttér mellett legalább ilyen fontosnak tartjuk a partneri kapcsolatot: mindig részletesen elmagyarázzuk, mit miért javaslunk, mert meggyőződésünk, hogy a siker záloga a korrekt együttműködés.

Vissza a főoldalra a Természetgyógyász Budapest 3. kerület oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére