Loading...
Természetgyógyász Budapest 3. kerület

dr. Gáti Judit

Bejelentkezés:  06 70 420 9493

dr. Gáti Judit vagyok, szeretettel várlak a Feelwell Centrumban természetgyógyászati, fitoterápiás kezelésre és konzultációra, amennyiben olyan, akár régóta húzódó egészségi problémáid vannak, amiket nem tudtak diagnosztizálni és megoldani hagyományos vizsgálatokkal és módszerekkel. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de ha fogyni szeretnél és ez nem sikerül régóta, akkor ebben is tudok segíteni Neked természetgyógyászati eljárással.

Természetgyógyász – fitoterapeuta, Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Kiknek javasolt a természetgyógyász konzultáció

Azokat a hölgyeket és urakat várom természetgyógyász konzultációra, akik elvesztek az egészségügy útvesztőjében:

  • orvostól-orvosig járva nem kaptak diagnózist
  • panaszaikra nem tudtak orvosi megoldást nyújtani az egészségügyben
  • keresik az életminőség javítás lehetőségeit az orvosi kezelés mellett
  • aktívan tenni akarnak a hosszú távú egészségmegőrzéséért, és nem igazodnak el az egymásnak ellentmondó internetes információk és önjelölt táplálkozási tanácsadók sűrűjében
  • nem hisznek a csodaszerekben 🙂 viszont tudják, hogy az egészségi állapotunkért legnagyobb részben önmagunk vagyunk felelősek

Természetgyógyász konzultáció

Az egyórás egészségügyi konzultáció során részletesen megbeszéljük a felmerülő egészségügyi kérdéseket, melyekre az orvosi rendelés keretei között általában nincs mód. Segítek az eddigi leletek értelmezésében, szükség esetén további vizsgálatokat javasolok. Cél az okok felderítése, a probléma valódi forrásának felszámolása. Átnézzük az eddigi terápiákat, javaslatokat teszek a táplálkozással, étrend kiegészítőkkel és az esetleg szükséges gyógyszerekkel vagy gyógynövényekkel kapcsolatban.

Mindezt úgy teszem, hogy messzemenően figyelembe veszem az egyéni élethelyzetet és a megvalósíthatóságot! Adott esetben további gyógyító vagy támogató szakembereket is javasolok.

A konzultációt követően elektronikus formában küldök egy összefoglalót.

dr. Gáti Judit bemutatkozás

1991-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános orvosi karán. Végzés után a gyógyszeriparban helyezkedtem el. Így pontosan ismerem a gyógyszeres kezelések előnyeit és korlátait. Tíz éve kezdtem természetgyógyászati tanulmányaimat, sokféle kezelési módot tanultam ( kineziologia, homeopatia, akupresszúra, fülakupunktúra ) , mire megtaláltam azt a területet, ahol nagyon jól tudom ötvözni az orvostudomány és a természetgyógyászat nyújtotta lehetőségeket. Ez pedig a fitoterápia ( ezen belül hormonegyensúly tanácsadói képzés ) és az alkalmazott táplálkozási ismeretek. Régóta ismert, hogy az egyén egészségi állapotát  az életmód 43 %-ban befolyásolja. ( összehasonlításképpen : az egészségügyi ellátás 11 %-ban játszik szerepet )

Az életmódon belül is kiemelt jelentőségű a táplálkozás, ráadásul ez befolyásolható tényező ( szemben például az életkorral vagy a genetikai problémákkal ) Tapasztalataim szerint az egyén számára megfelelő táplálkozással nem csak az egészség megőrzésében, hanem sokféle, az orvosok által funkcionálisnak minősített panaszon lehet segíteni. Egyes esetekben akár gyógyíthatatlannak tartott állapotokban is teljes tünetmentesség és ezzel életminőség javulás érhető el.

Tevékenységemet tudományos alapokon végzem, folyamatosan követem a szakirodalmat, rendszeresen részt veszek továbbképzéseken. A szakmai háttér mellett legalább ilyen fontosnak tartom a partneri kapcsolatot: mindig részletesen elmagyarázom, mit miért javasolok, mert meggyőződésem, hogy a siker záloga a korrekt együttműködés.

Vissza a főoldalra a Természetgyógyászat Budapest 3. kerület oldalról.