Loading...
Bors Sherin hastánc 3. kerület

Bors Sherin - 06 30 613 7909

Sherin Bellydance, Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Bors Sherin vagyok, szeretettel várlak hastánc órákra, hogy vidáman és sportosan töltsünk együtt heti 1-2 órát rendszeresen. Otthon ülő típus vagy, már nem is emlékszel,hogy mikor mozdultál ki utoljára úgy igazán? Zárkózottabbnak tartod magad, mint az átlag, nehezen oldódsz fel társaságban? Nem vagy elégedett amikor tükörbe nézel? Kötöttek az izmaid, fájdalmaid vannak? Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor még inkább itt a helyed! Gyere és próbáld ki és győződj meg te magad!

Hogy indult a hastánc

Már gyerekként is a zene,ének,tánc voltak a legfontosabbak az életemben. Különböző tánc műfajokban kipróbáltam magam, mégis a hastánc az, amiben otthonra találtam. Mert az ember mindig vissza talál a gyökereihez, amely számomra Egyiptomot és az ott élő családtagjaimat jelenti. Jelenleg Balla Tünde Aziza Hastánc oktatói képzésén tanulok,hogy hivatalosan is hastánc oktatóvá váljak. Korábban is pedagógia szakon tanultam Szegeden, középiskola után a színpadot választottam és felvettek Színész képzésre Budapestre. Elvégeztem a Pesti Magyar Színiakadémiát, színész vagyok, énekes, táncos és pedagógus asszisztens.

Gyerekkoromban kezdtem el tanulni az orientális táncot, ismertebb nevén a hastáncot és néhány év alatt eljutottam a haladó szintre. A lehetőséget megkaptam a versenyzésre de mégsem éltem vele akkor. Még csak 16 éves voltam. A pedagógia, a tanítás mindig is szerves része volt az életemnek és jelenleg is az. Ezelőtt gyerekeket tanítottam egy egyesületen belül, tánc órákat tartottam és gyakran két nyelvű órákon belül tettem ezt. Az angol nyelv része a mindennapjaimnak, folyékonyan beszélem a köznyelvet. Ezért is hangsúlyozom,hogy az óráim angolul is elérhetőek. Gond nélkül tartom meg az adott órát két nyelven. Ami nem befolyásolja az óra menetét, tempóját. Örömmel tölt el,hogy eljutottam idáig,hogy létrehoztam a Sherin Bellydance-t. Célom,hogy minél többen megismerjék az óráimat és önmagukra találjanak ebben a műfajban.

Hastánc órák

Igyekszem átadni az érzést amit én érzek amikor táncolok,hogy óra végén lássam a mosolygó arcokat, a felfrissült, feltöltekezett lelkű nőket. Intenzív, alapos, izzasztó órák ezek modern zenékkel fűszerezve, ami még jobban feldobja a hangulatot. Óra végén megnyugszunk, lenyújtunk és relaxálunk. A Sherin Bellydance eddig Szegeden és most már Budapesten, Óbudán is elérhető. Folyamatos csatlakozási lehetőséggel! Az első órája mindenkinek ingyenesen kipróbálható! Ezt is ösztönzésnek szánom,hogy minél többen lehetőséget adjanak saját maguknak táncolni, mozogni vagy csak éppen kikapcsolódni, barátokra lelni. Nincsen korosztálybeli, tudásbeli vagy alkati meghatározása annak, hogy ki jelentkezhet, Bárki!

A kor előrehaladtával járó egészségügyi problémák, hát-és derék fájdalmak akár teljesen megszűnnek idővel. A változó korral járó kellemetlen közérzet, ami befolyásolja a mindennapi életünket is stabilizálható, feloldható.