Sportmasszázs

Akár sérülés miatt, akár csak a jó edzések után nézz be hozzánk és segítünk testedet ellazítani.

Sportmasszázs - Liptai Dia

Sportmasszázs bejelentkezés:  06 70 420 9493

Sportmasszázs, Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Sportmasszázs bevezető

A Feelwell Centrum hogy is lehetne teljes, egy magas színvonalú sport masszázs szolgáltatás nélkül. A “Feelwell” jelentése annyit tesz, hogy érezd jól magad. Nem titok a név választása és, hogy miért alakult meg központunk. Ahogy a bemutatkozásban is említettük, célunk, hogy jól érezzétek magatokat nálunk, és hozzásegítsünk ahhoz, hogy ezt az állapotot belevidd a mindennapjaidban is. Masszőrjeink kedvessége, magas képzettsége és sokszínű szolgáltatása már sok idelátogatót csábított központunkba, nem véletlen.

Masszőrök

Szakembereinket a legjobbak alapján válogatjuk ki, és örömmel mondhatjuk, hogy masszőrjeink is természetesen ehhez a csoporthoz tartoznak. A sportmasszázs mint kikapcsolódási, mint egészség megőrző technikaként is köztudottan tarol a gyógyászati irányzatok, wellness kőrök színes kavalkádjában. Sokaknál ha lelki vagy fizikai stressz tünetek jelentkeznek, már-már automatikus válasz a masszázs, hiszen tapasztalták megújító, felpezsdítő és regenerálódásra hatását-na meg relaxációs masszázsaink rendkívül nyugtató hatását.

Masszázs hatása

A világszerte kedvelt szolgáltatást nem véletlen hívják így: a görög “gyúrni” és a francia “érinteni” szó ötvözetéből született meg a név. Ebből is látható, hogy a jó közérzethez szükséges, lágy, kikapcsoló relaxálós technikáktól az erősebb gyógy- és sportmasszázs technikákig sokrétű szolgáltatást nyújt ez a módszer. Sokszor nem megfelelően használjuk testünket, tartásunk sem megfelelő, így egyenlőtlenül fejlődik, formálódik egy-egy oldalunk. Ez önmagában is fájdalmakat, kellemetlenséget és más egészségügyi szövődményt is okozhat.

Ezen kívül van még a stressz faktor, amit nap mint nap magunkba szívunk akarva akaratlanul, reakciókép pedig az izmaink feszülnek be és göbök keletkeznek azokba. Ezek rengeteg kellemetlenséget okozhatnak, arról nem beszélve, hogy a salakanyag sem tud rendesen a szervezetünkből kiürülni ami megint csak szövődményképp sok mindent vonhat maga után a stresszen kívül.

Ezek közül az említett példák közül is már jól látható: a sportmasszázs nem csak a pihenni vágyókkal tesz csodákat. Rengeteg jót tehet nekünk.  Akik gyógyulás céljából keresik fel a központot sem fognak csalódni: masszőrjeink a legjobb tudásukhoz mérten törekednek az egészséges állapotod helyreállítására, tested állapotának javítására. Gyógyír többek között akár emésztési zavarral küzdőknek, sport sérüléssel szenvedőknek, fiatalodni-vágyóknak és salaktalanítani-vágyóknak is egyaránt.

Wellness

A pihenni vágyók a kikapcsolódásukat segítő masszázsok közül választhatnak és élvezhetik a tetőtől talpig lazulást. Központunk többi specialistáival egybekötött terápia kiegészítésképp, és egyénileg is fontos és hasznos része egészségünk megtartásának, jó közérzetünk fenntartásának. Coaching előtt, edzés után, egyszerű hétköznapi pihenésképp vagy ajándékként is egyformán tökéletes lehetőség! Ezekkel a szakemberekkel pihenni és gyógyulni is könnyebb!

A Feelwell Centrumban személyre szabott masszázs vár Benneteket, hívjátok szakembereinket, hogy megtudjátok, hogy ha nem a sportmasszázs, amire szükséged van, akkor melyik masszázs szolgáltatásunk a tökéletes választás számodra!

Amennyiben masszázs előtt be szeretnél ugrani egy női fitness órára, keresd a SHE Fitness személyi edzőit.

Vissza a főoldalra a Sportmasszázs oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére