Önismereti coach 3. kerület

Székely Éva - Önismereti coach

Bejelentkezés:  06 70 420 9493

Önismereti coaching Budapest 3. kerület, a Feelwell Centrumban. Székely Éva vagyok, önismereti coach és alternatív tréner. Üdvözöllek az oldalamon és bátorítalak, hogy jelentkezz be egy konzultációra, mert egészen máshogy fogod látni a lehetőségeidet az alkalom után. Konzultációt hétfőtől – péntekig tartok, telefonon egyeztetett időpontban.

Önismereti coach Budapest, 3. kerület – Feelwell Centrum

Székely Évaönismereti coach, alternatív tréner

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy azzal foglalkozom, ami egyben szenvedélyem is: személyiségfejlesztéssel és önismerettel. Fő célom, hogy minden páciensemnek személyre szabottan a leghatékonyabb megoldással szolgáljak, amivel rövid idő alatt nagy változások is elérhetők.

Életvezetés módszerek, önismereti coaching

Ezek a módszerek 13 év tapasztalaton és tanuláson alapszanak, amit utazva és kutatva gyűjtöttem össze a világ olyan autentikus tanítóitól mint India gurui, Nepál szerzetesei és Európa pszichológusai. Ezen terápiás, meditációs és energetikai módszerek úgy vannak összeválogatva és személyre szabva, hogy átütő eredmények lehessen velük elérni korosztálytól és a probléma milyenségétől független. Legyen szó fizikai betegségről, lelki problémáról, párkapcsolati ügyről, munkahelyi gondról vagy csupán fejlődni szeretne a páciens – nincs olyan gond, ami túl kicsi vagy túl nagy lenne arra, hogy dolgozzunk rajta és változtassunk.

Nehezen lehet összegezni vagy megnevezni ezen módszerek összességét, hiszen az önismeret és személyiségfejlesztő terápiás és energetikai módszerek a világ sokszínűségéből lettek összeválogatva, némelyik pedig kifejlesztve személyes megéléseim és tapasztalataim által lett kialakítva.

Az volt a célom, hogy egy olyan módszert hozzak létre, ami nem igényel évek kutatását vagy számtalan szakember felkeresését másoknak. Így alakult meg a módszer, amivel ma foglalkozom. Hatékony, gyors, sikeres.

Személyiség változás

Önismereti Coaching Budapest 3. kerület
Feelwell Önismereti Coaching

Az idő teltével az energiák is változnak, ahogy a szokások is. Ami régen még hatékony volt, a mostani energiában és közegben már lehet, hogy nem a legrövidebb és leghatékonyabb megoldást biztosítja egy problémára. A cél jellegén kívül ezt és sok más tényezőt is figyelembe kell venni egy-egy eset megoldásánál, hogy szép fejlődést lássunk és maradandó változást érjünk el.

Az önismereti tréning hatásai

Azért dolgozom, hogy azok, akik hozzám járnak elérjék a vágyott hatást, fejlődést, javulást; boldogabb és egészségesebb életet éljenek. Sikertörténeteink listája több mint egy évtizede hétről hétre nő. Ebből írok le egy kedves esetet:

Klaudiáék a fiúk súlyos beszéd rendellenessége miatt kerestek meg. Az 5 éves Danika annyira dadogott, hogy beszéde az óvodába és barátai közt is nehézségeket, frusztrációkat okozott. Mivel 350 kilométerről jöttek Budapestre hozzám segítségért, gyors és hatásos megoldás kellett, így az egész családot (Danikát, Apukát és Anyukát is) külön-külön kezeltem 4 napig, napi kétszer.

Ez rendkívüli szituáció volt a távolság miatt, intenzív kezelés. Az alkalmak közbeni önismereti beszélgetések a szülőknél sok mindent felszínre hoztak, a saját gyerekkorunkból a párkapcsolatukon át a mindennapi viselkedésminták és stresszkezelés berögződésekig, sok mindent megértettek önmaguk, a családjuk, és kapcsolataikról. Ezt azért tartottam rendkívül fontosnak, mert nem csak önismereti tapasztalatokból, de régi tanári és óvónői éveimből is pontosan tudtam, hogy a gyerekek a szülői mintákat viszik tovább, így bármivel kezeljük a gyereket, a szülőket ugyanolyan fontos önismeret alá vetni.

A személyre szabott módszereknek meglett a hatása, ahogy teltek a napok az addig türelmetlen Danika (aki alig bírta végig várni az első kezelést) egyre nyugodtabb, nyitottabb lett és boldogan várta a további alkalmakat. A szülők addig feszült állapota is szépen lenyugodott és élvezni kezdték a Pesten töltött idejüket együtt. Ekkor már ők is érezték a változást és örömmel mondták, hogy jó igazán EGYÜTT lenni a családdal, nem csak egymás mellett – ez már nagy szó.

Gyors eredmény

A 4 nap végére szemmel látható volt a változás és érezhető a család dinamikájáról, és egyenként is mindenkin. Klaudiával megbeszéltük a további online időpontokat, illetve házi feladatokat, amiket innentől kezdve a család magáért is tud tenni és autóba ültek. Az nap reggel, épp hogy indultak haza, Danika a kocsi hátuljából elkezdett a szüleihez életében először folyékonyan, dadogás nélkül beszélni. Klaudia sírva, ujjongva hívott azonnal. Hihetetlen örömmel indultak útnak, meglett munkájuk és összefogásuk gyümölcse.

Ha Te is tapasztalnál változást életedben, hívj vagy írj bátran kérdéssel vagy időpontfoglalásért.  Telefonszám: +36 70 420 9493 

A változás itt kezdődik, hogy az oldalamat olvasod, nincs véletlen, adj esélyt magadnak!

Hívj vagy írj bátran.

Hölgyeknek javasoljuk, hogy párhuzamosan jelentkezzenek be női fitness edzésre a SHE Fitness terembe szintén a Feelwell Centrumban. A test edzése segít a lélek meggyógyításában is.

Vissza a főoldalra az Életvezetési tanácsadás oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére