Loading...
Svéd masszázs 3. kerület

Áll Angéla Noémi

Bejelentkezés:  06 70 420 9493

Áll Angéla Noémi vagyok, az Angels Masszázs alapítója. Üdvözöllek a Feelwell Centrum oldalamon, jelentkezz be egy masszázsra, hogy felfrissüljél testileg, lelkileg és szellemileg is. Masszázst hétfőtől – péntekig tartok, telefonon egyeztetett időpontban. A jelenlegi ügyfeleim 18 évestől 65 éves korig hölgyek, urak, kismamák. Első alkalommal megbeszéljük a személyre szabott programot, a tapasztalatok szerint mindenki megtalálja a számára szükséges kezelést.

Svéd masszázs Budapest 3. kerület, Feelwell Centrum

Masszázs köszöntő

Mindenkit szeretettel várok masszázsra Budapest 3. kerület Feelwell Centrumban, 18 évestől 65 éves korig hölgyeket, urakat, kismamákat masszázs mellett, testkezelésekre, energia kezelésre is. Személyre szabott kezelések között mindenki megtalálja a neki szükséges masszázs fajtát.

A masszázs alapjai

A test-lélek-szellem harmónia az egyik legfontosabb dolog a világon. Amellett, hogy a masszázsnak sok pozitív élettani hatása van, csökkenthető, megszüntethető vele a fájdalom, javítani lehet az artériás-, vénás-, nyirokkeringést, ellazítja és feltölti az embereket. Javítani lehet továbbá a masszázzsal az izmok teljesítőképességét és rugalmasságát, és fel lehet vele gyorsítani az anyagcserét. A masszázs alatt hisztamin és bradikinin szabadul fel a szervezetben, ami fájdalomcsillapító hatást is okoz. A masszázs segít a szervezetből eltávolítani a méreganyagokat a masszázs hatására kitágult bőr kapilláris erein keresztül és növelni tudja a sejteket tápláló anyagok felvételét.

Milyen masszázs fajtákkal foglalkozom?

Néhány szó a masszázs szolgáltatásról. A masszázs az érintésen alapuló terápia! Ősi gyógymód, ami több ezer évre nyúlik vissza! A következő masszázs fajtákkal foglalkozom, amik közül az első alkalmon közösen ki tudjuk választani, hogy Neked melyikre van szükséged.

Svéd/frissítő masszázzsal, ami európai eredetű, a széles körben alkalmazott gyógy-, és sportmasszázs alapja

Indiai fejmasszázzsal, aminek az  alapjai az ajurveda néven ismert tradicionális gyógyító rendszerben rejlenek, melyet Indiában több mint háromezer éve alkalmaznak, és nyugaton is egyre népszerűbb

Nyirokmasszázzsal, mely olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást; rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így hozzájárul a sejtek és a szövetek regenerálódásához, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását

Kismama masszázzsal, a  várandósság idején végzett masszázs lehetőséget ad a leendő anyukáknak az ellazulásra, a sokukat gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz megszüntetésére.

Metamorf kezeléssel, amely  egy speciális lelki blokkoldó technika, amely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk

Csakra talpmasszázzsal,Egy csodás utazás, mely során megtapasztalhatjuk a teljes ellazulást, békét és nyugalmat.Ezt a belső harmóniát a csakra-talpmasszázs varázslatos világa tárja elénk, melynek során, a talpon lévő energiaközpontokat, azaz a hét csakrát, finom érintésekkel, masszírozással aktivizáljuk, illetve ha kell, nyugtatjuk

Fül-és testgyertya kezeléssel, mely Gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatása az akupunktúrás pontoknak megfelelő területeken alkalmazva csökkenti a fájdalmat, javítja az emésztést, tisztítja a légutakat, erősíti immunrendszerünket. A kezelés serkenti a vér-és nyirokkeringést.

Összefoglaló

Fontosnak tartom a test-lélek-szellem harmónia megteremtését. A masszázzsal csökkenthető, megszüntethető a fájdalom, javul az artériás-, vénás-, nyirokkeringés. Továbbá feltölt, ellazít és mindezek mellett számtalan pozitív élettani hatása van. Az izmok rugalmassága és teljesítőképessége javul, az anyagcseretermékek kiürülését felgyorsítja. Általános fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, mert a masszázs alatt hisztamin és bradikinin szabadul fel a szervezetben. A masszázs kitágítja a bőr kapilláris ereit ezzel növeli a sejteket tápláló anyagok felvételét és segít a méreganyagok eltávolításában.

Vissza a főoldalra az Svéd masszázs oldalról.

Svéd masszás 3. kerület