Könnyű meditáció részletek – Feelwell Centrum

Meditáció Budapest sok helyén elérhető, de nálunk a Feelwell Centrumban kivételes körülmények vannak és nagyon jók a vevői vélemények. Minden héten szerdán 19.00 – 20.30 között, előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a Feelwell Centrum központi telefonszámán: 06 30 688 0566.

Szeretettel és nem csökkenő lelkesedéssel várjuk immár 2017 óta a meditálni vágyó kedves ügyfeleinket Budapest 3. kerületben, a Feelwell Centrumban. A könnyű meditáció során átérezhetik újra a kiegyensúlyozottság érzését, ami kiemelkedően fontos a mai rohanó hétköznapokban. Várjuk Önöket továbbra is a Feelwell Centrumban!

Könnyű meditáció Budapest, III. kerület, Feelwell Centrumban

Mitől másabb nálunk, mint a számtalan meditációs központban? A Feelwell Centrumban nagyszerű légkör uralkodik, és kivételesnek tartják kedves vásárlóink, akik igazán elégedettek szolgáltatásainkkal. Minden hétfőn és szerdán 19:00- 20:30 között várjuk Önöket, ne felejtsenek el telefonon bejelentkezni, 06 70 420 9493 Pere Andreánál.

Az megvan, hogy a világon a legsikeresebb vezetők és a nagy üzletemberek mind napi –heti rendszerességgel meditálnak? Sokan alkalmazzák, mivel ez a legősibb módszer arra. hogy életminőségünkön javíthassunk. Az benne az igazán speciális, hogy egy rendkívül egyszerűen elsajátítható technika, és akkor lesz sikeres, ha kitartóan űzzük. Ez egy eszköz, amivel eléred az igazi boldogságot, és segítségével tényleg el is jutsz oda, ahova tartasz. A meditáció célja az, hogy elérjük a vágyott boldogságot, a befelé figyelés alkalmazásával. Itt a rendkívüli lehetőség arra, hogy megismerd a saját valódi személyiségedet, eljuss önmagadtól az igazi egyéniségedhez. Ugyanis nincs olyan, hogy az elme békéje, egy béke létezik és az az elme nélküli állapot.

Könnyű meditáció részletek Budapest 3. kerület
Meditáció Feelwell Centrum

Tud mindenki meditálni?

Örömmel jelentjük ki, hogy a válasz igen! Velünk született ez a képesség, csak csinálni kell és kész!

Miben tud nekem segíteni a meditáció?

Bármiben tud segíteni, amin változtatni kívánsz vagy elérni az életed során. A főváros rohanó világában pláne egy kis nyugalom sziget tud lenni a könnyű meditáció azoknak, akik vissza akarnak állni a normál rezgésre. A testünk megbetegedésének lelki eredetű okai vannak, minden, ami velünk megesik az a bensőnkből indul ki. Ez azért nagyszerű hír, mert így meg is tudjuk változtatni, ami belőlünk indul ki. Nem létezik olyan probléma vagy kór, amire a meditáció ne lenn kiváló gyógymód. Elősegíti a súlyvesztést, ha fogyni szeretnénk, kiiktatja  a stresszt, jótékony hatással bír az emberi kapcsolatainkra, házasságunkra. Az anyagi jólét megteremtésében is tud jót hozni, és ami talán a legfontosabb, támogat minket, hogy elfogadjuk, sőt, egyenesen szeressük önmagunkat.

Mi más is lehetne a legnagyobb célunk az életünkben, mint a boldogság elérése! Ezt úgy tudjuk elérni, hogy elfogadjuk és szeretjük önmagunkat, hiszen szeretni csak az tud igazán, aki saját magát is szereti. Ha üres a tányérunk, nem tudunk senkit étellel kínálni. Teljesen fel kell tölteni magunkat szeretettel. Ha pedig megtelsz szeretettel, az kitárja az ajtókat a világ felé is azt veszed észre, hogy amikről addig csak álmodtál, most valóra válnak. Ekkor már te is megértheted a könnyű meditáció esszenciáját, elkezdesz merészeket álmodni, és eltántoríthatatlanul hiszel és kiállsz mellette, hogy nincs akadály, képes vagy akármire!

Mik az előnyei egy csoportos meditációnak?

Ennek a meditációs formának igen nagy élménytartalma van. De emellett az élmény mellett eltörpül az, hogy annak a sok embernek összekapcsolódik az elméje és óriási koncentráció alakul ki, ami ad egy löketet a változás beindulásához.

Mikor van a legjobb alkalom a meditálásra?

Bármelyik napszakban lehet, de legtöbbször reggel szoktunk és este, de napközben is segíthet feloldani egy feszült, rohanó állapotot. Ezzel a bajokat is magunk mögött tudhatjuk egyszerűen, szinte azonnal. Ma már elég sok olyan munkahely létezik, ahol bevált gyakorlat a munkaidő alatti meditálás. A vállalatok vezetői rájöttek, hogy azoknak a munkaerőknek, akik sokat meditálnak, sokkal jobb a teljesítőképességük a munkában.

Milyen időközönként lehet vagy szabad meditációt végezni?

A meditációt pont úgy kellene a mindennapjaink részévé tenni, mint a fogmosást. Keríts rá minél gyakrabban időt, mint egy mindennapi rutinfeladatra, ami szokássá válik majd egyenesen jellemvonássá. Végezd a meditációt minden nap, sőt, naponta többször is, legyen az akár egy órás, akár tíz perces, az a fontos, hogy megízleld a zamatát, és magadtól tudni fogod, mennyi meditációra van szükséged. Ezt nem lehet túladagolni és semmiféle káros mellékhatása sincs. Úgy használd ki, mint egy lehetőséget az életedben.

Összefoglalás

A mindennapi rohanó, stresszes életünkben igazán kiváló segítséget nyújt a meditáció és a kiegyensúlyozott élet egyik alappillére lehet. Budapesten, a 3. kerületi Feelwell Centrumban 2017. év óta szerdánként 19:00 és 20:30 között töretlen lelkesedéssel és szívélyesen várjuk mindazokat, akik meditálni szeretnének. Kérjük, Pere Andreát keressék fel egyeztetés céljából 06/70 420 9493 telefonszámon.

Meditáció

A meditáció egy ősi módszer ahhoz, hogy megváltoztasd az életedet, melynek sikere abban rejlik, hogy kitartóan kell csinálni, és attól olyan különleges, hogy egyszerű. A könnyű meditáció legelemibb célja a boldogsághoz való eljutás, és ehhez ez egy eszköz. Pont ez az, amiért a világon a legnagyobb vezetők, legsikeresebb üzletemberek is folyamatos rendszerességgel meditálnak. Felmerült a kérdés, hogy vajon mindenki tud –e meditálni? A válasz szerencsére az, hogy igen, ugyanis ez egy velünk született képességünk, és a befelé figyelés módszerével ismerjük meg először az igazi önmagunkat, és eljussunk a személyiségünktől az igazi egyéniségünkig. Csak egy béke létezik, és az nem az elme békéje, hanem pontosan az elme nélküli állapot. A meditáció nyit nekünk egy ajtót a bennünk lévő csend felé. Ha lehet, minél többször és rendszeresen gyakorold!

Minden bajra orvosság a meditáció

Már fent említettük, hogy mi mindenre jó a meditáció: a személyiségfejlődés és lelki kiegyensúlyozottság mellett az életünk más területein is segítségül szolgálhat, amilyen célt csak el szeretnénk érni. Mert minden dolog, ami velünk történik, belőlünk indul ki, a legtöbb testi tünetnek, betegségnek is lelki okai vannak. Nincs is olyan lelki baj, amit ne tudna orvosolni a könnyű meditáció. Hiszen ami bennünk van, az bennünk meg is változtatható. A meditáció segítségül szolgál önmagunk elfogadásában, majd megszeretésében. Ez egyenes út ahhoz, hogy másokat is jobban szeressünk. Az emberi kapcsolatok, házasságok jobban fognak működni, elűzi a stresszt, elősegíti az anyagi jólétet, vagy ha épp fogyókúrázni szeretnénk, még a súlyvesztésben is közreműködhet.

Elcsépeltnek hangozhat, de valóban így van, hogy csak az tud szeretni, aki saját magát is szereti, és ha a legfontosabb cél a szemünk előtt az, hogy elérjük a boldogságot, akkor csordultig kell lennünk szeretettel, mert a boldogságnak ezt a fajtáját csak akkor érhetjük el, ha szeretjük és elfogadjuk magunkat. A szeretet, ami bennünk lakozik, kitárja az ablakokat a világ felé. Amint felfogtuk, mi a lényege a meditációnak, eltántoríthatatlanul hinni fogunk abban, hogy bármilyen álmunkat el tudjuk érni, és akármire képesek vagyunk, az álmaink valóra válhatnak. Javasoljuk, hogy próbálják ki a csoportos meditációt, igazán óriási élmény, valamint emellett nagy segítség a változás beizzításához az összehangolt tudat és az energia összhatása.

Mikor meditáljunk?

Bármikor meditálhatunk, de az a legjobb, ha egyenesen az életünk részévé tesszük, úgy mint egy napi fogmosást. Általában a reggeli és esti órákban szokták gyakorolni, de akár napközben is folyamodhatunk hozzá, ha túl sok a stressz vagy feszített tempójú mindennapjaink vannak. Ilyenkor könnyen, gyorsan túl tudunk ugrani a problémán. Ma már léteznek olyan munkahelyek, ahol rendszeresítették a munkaidő alatt végezhető könnyű meditációt, mert ráismertek, hogy a munkavállalók sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni, miután elvégezték a megfelelő gyakorlatokat.

Ha lehet, meditáljunk minden nap, akár többször is, egy órásat vagy tíz perceseket, csak az a lényeg, hogy érezzük át és akkor azt is érezni fogjuk, mennyi meditációra van szükségünk, legyen ez egy rutinfeladat. Ez először csak a mindennapi szokásunkká válik, majd utána valódi jellemmé. Úgy kell vele élni, mint egy lehetőséggel az életünkben, amit ki kell használnunk, hiszen nem lehet túlgyakorolni és egyetlen káros mellékhatása sincs.

Vissza a főoldalra a Könnyű meditáció részletek oldalról.

Feelwell Centrum terembérlés tetejére